Coreencele vs franțuzoaicele: cum au grijă de ele și cum se luptă cu anii

Fiecare cultură și popor este unic în felul său. În cele ce urmează veți afla care sunt asemănările și deosebirile dintre coreene și franțuzoaice în ce privește îngrijirea personală. Care este mai aproape de dvs.? Citiți și comparați!

Atitudinea față de vârstă

Coreea 

În Coreea tinerețea este un cult. Scopul fiecărei femei de la 18 la 60 de ani este să fie tânără cât mai mult posibil (după 60 de ani vine perioada fericirii: coreenele ies la pensie și se dedică hobby-ului preferat, sportului și persoanelor apropiate. După 60 de ani frumusețea nu mai este atât de importantă, deoarece la această vârstă trebuie să savureze la maxim plăcerea vieții conform tradițiilor locale). Tinerețea în Coreea este un fel de lift social, exteriorul influențează foarte mult creșterea în carieră și cercul de prieteni. Coreenele dau totul pentru a se menține tinere, inclusiv produse cosmetice, operații plastice, injecții – totul, pentru a nu da nici o șansă bătrâneții.

Franța

Franțuzoaicele nu se străduie să arate mereu tinere. Practic fiecare femeie are câteva creme hidratante, câteva măști, însă ele acceptă mai ușor semnele bătrâneții. „Nu trebuie să tindă să arate cât mai tânăr, dar cât mai bine” – aceasta este lozinca nescrisă a franțuzoaicelor. Ele au mare grijă de sănătate, încearcă să aibă un mod activ de viață, însă nu pentru a fi tinere, ci pentru a ridica calitatea vieții. Ele au grijă de piele de-a lungul întregii vieți: chiar și femeile de 70 de ani cumpără produse cosmetice și se machiază și se mențin mereu în formă.

Modul de viață

Coreea

În Coreea funcționează principiul „Mai bine să previi, decât să tratezi”. Acest lucru se referă în primul rând la exterior, Coreenele au foarte mare grijă de față. În Coreea este rușinos să fii gras, deoarece îți distrugi sănătatea, corpul. Ei consumă foarte puțin alcool, au mare grijă ce consumă pentru a nu mânca prea mult și a se îngrășa. Dacă recunoașteți că nu mergeți la un fitness club, veți privit ca un nebun.

Franța

Franțuzoaicelor nu le place să facă sport. Puțin jogging de dimineață, extinderi și puțină yoga este o plăcere, dar sala de sport este evitată. Franțuzoaicele consumă destul de mult vin, consumă mult cașcaval și prăjituri. În general, nu au prea mare grijă de sănătate. Ele vor să trăiască plăcut, iar amânarea pe mai târziu este considerată o crimă împotriva sa. Franțuzoaicelor le place să se bronzeze, deoarece pistruii sunt foarte drăguți, lor le plac ridurile lor, deoarece ele indică experiență și înțelepciune. În general franțuzoaicele sunt o fire încrezute în sine, că ea este frumoasă, indiferent de greutate și de cum arată.

Grija de sine

Coreea

Ce înseamnă pentru coreene „Să-ți dedici ziua sie?” Aceasta însemnă să facă puțin jogging, să meargă la piscină, apoi la încă vreo activitate, să meargă la un restaurant vegetariant, iar seara să gătească cina pentru întreaga familie.

Franța

„O pentru sine” – pentru franțuzoaice înseamnă să meargă la un salon de frumusețe, la coafor, la un spa-salon, iar seara să meargă la vreun restaurant cu o bucătărie neobișnuită.

Atitudinea față de botox

Coreea 

De obicei coreenele încep să se gândească la botox la 25 de ani, iar la 30 majoritatea dintre ele deja știu ce înseamnă aceasta. De obicei, dacă încep, coreenele își vor injecta botox de 3 ori pe an, pentru a-și menține pielea netedă și fără riduri.

Franța

Botoxul nu este atât de răspândit. Franțuzoaicele consideră că el șterge personalitatea și transformă fața într-o mască. Botox se injectează destul de rar și de obicei după 40 de ani.

Ce este important în îngrijirea pielii?

Coreea 

Să viziteze un cosmetolog. Coreenele își cumpără produse cosmetice doar la recomandarea cosmetologului, iar vizitarea specialistului o dată pe săptămână pentru curățare, măști deosebit, masaj facial și alte proceduri este absolut firesc pentru fiecare coreeană.

Franța 

Cremă pentru față. Franțuzoaicele cumpără foarte multă cremă, iar un apariția unui produs nou cu siguranță va fi cumpărat de ele. Cu cât mai multe creme, cu atât mai bine. Hidratante, de fortificare, de protecție, cu diferite adaosuri – aplicarea cremei pe ten este practic un ritual și o acțiune magică.

Care este mai bun compliment pentru femeie?

Coreea 

„Arătați foarte tânăr!”

Franța

„Arătați minunat!”

Ce-și doresc să inventeze savanții?

Coreea 

Modul de a avea o față de 18 ani pentru totdeauna.

Franța

O modalitate de a se învăța să nu-și facă griji pentru schimbările de vârstă.