Contul de Instagram al unui student, despre femeile stilate în vârstă din Milano, încântă o lume întreagă!

Dacă e să întrebați pe fiecare dintre noi ce înseamnă bătrânețea, răspunsurile vor fi împărțite în două categorii. Prima categorie este de părere că bătrânețea este o stare a sufletului, cea de-a doua categorie va vorbi despre metamorfozele fiziologice care au loc în corpul uman.

Cel mai interesant lucru este că ambele categorii au dreptate în felul lor. Schimbările fiziologice sunt într-o strânsă legătură cu senzațiile interioare și astfel omul începe să se simtă bătrân. Dar bătrânețea este diferită!

Fenomenul din Milano

Bunicuță din această fotografie este absolut diferită de doamnele în etate care se plimbă pe străzile din Milano.

Femeile în vârstă din imaginile de mai jos au fost fotografiate în orașul modei!

1.

Sunt doamne în etate, dar nu sunt bătrâne!

Autorul blogului, în care sunt prezentate aceste fotografii, este un tânăr italian pe nume Angelo, care a venit să studieze la Milano. Acesta a zis că a fost fascinat de doamnele în vârstă pe care le-a văzut plimbându-se pe străzile din Milano, aranjate și îmbrăcate în ținute create de designeri.

2.

Sunt stilate și elegante în ciuda vârstei lor!

Cu părul cărunt și fața brăzdată de riduri, doamnele din Milano sunt incredibil de frumoase. Fiecare dintre ele are grijă de aspectul fizic. Se machiază, se îmbracă mereu la modă și sunt extrem de elegante. Aceste femei nu au renunțat la ele însele, au grijă mereu de ținuta și aspectul fizic!

3.

Divele din Milano

Angelo mărturisește cu sinceritate: la un moment dat era cuprins de invidie. În acel moment, în timp ce el era mereu grăbit, doamnele din Milano se plimbau pe străzile orașului, fără a se grăbi.

În timp, invidia a trecut în admirație. Angelo a început să fotografieze fashionistele stilate din Milano și să le încarce pe un cont Instagram.

4.

Îmbătrânesc cu demnitate

Fotografiile postate au adunat multe comentarii și admiratori. Longevitatea milanezilor se datorează moștenirii genetice. Odată ajunși la 80 de ani și italienii au toate șansele de a trece chiar de vârsta de 100 de ani, 60 este doar  vârstă când viața abia începe.

5.

6.

7.

Aceste femei sunt surprinse în timp ce fac cumpărături, citind ziarul sau luând masa, arătând impecabil și afișându-și cu mândrie vârsta.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Pentru doamnele în vârstă din Milano, vârsta nu înseamnă sfârșitul frumuseții și al clasei, este doar începutul!