Continuăm să mergem la întâlniri. Povestea de dragoste a Jessicăi Biel și a lui Justin Timberlake

Dacă un bărbat reușește să facă o femeie să râdă la prima întâlnire, este foarte probabil să fie împreună deoarece umorul ajută la menținerea relațiilor.

Justin Timberlake și Jessica Biel demonstrează această afirmație, având o poveste de dragoste neobișnuită pentru Hollywood.

Totul a început cu un dans și o simplă glumă.

Timberlake și Biel s-au întâlnit pentru prima dată la o zi de naștere. Cântărețul a făcut o glumă stângace, iar Beal a fost unica persoană care a râs. Mai târziu au dansat împreună.

Însă această poveste nu este despre dragoste la prima vedere.

„Nu este nimic romantic în modul în care am început relația”, își amintește Timberlake. „Am cerut-o în căsătorie într-un mod foarte demodat – la telefon”. Dar Jessica nu a vrut să înceapă o aventură cu Timberlake, un „băiat rău”, care a fost mai întâi cu Britney Spears, iar la scurt timp după aceea cu Cameron Diaz.

Relația lor nu a rămas mult timp secretă. 

În primăvara anului 2007 Scarlett Johansson a fost întrebată dacă este împreună cu Timberlake. Iată răspunsul acesteia „Dacă doi oameni singuri petrec timp împreună înseamnă că formează un cuplu? Una săptămâna aceasta, alta săptămâna viitoare. Cine mai era acolo? Sunt fie eu, fie Jessica Biel, nu-i așa? Atât Timberlake, cât și Biel au încercat să păstreze secretă relația lor, dar în compania prietenilor nu s-au putut abține să nu se țină de mână. La scurt timp după ce s-au cunoscut s-a aflat despre relația lor, când The Daily Mail a publicat primele fotografii cu ei sărutându-se.

S-au despărțit, apoi și-au reluat relația. 

La începutul relației au existat zvonuri și speculații precum că erau pe punctul de a se despărți până când s-a întâmplat cu adevărat. În martie 2011 reprezentanții lui Justin și ai Jessicăi au lansat o declarație comună în care confirmau că cei doi s-au despărțit. „Rămân prieteni și continuă să se susțină unul pe celălalt”.

Dar le-a fost greu unul fără celălalt. Câteva luni mai târziu Timberlake a reușit să o recucerească pe Beale și au fost văzuți împreună de mai multe ori în acea vară. Au existat zvonuri precum că cei doi erau din nou împreună.

Și nu au fost zvonuri, chiar erau împreună și apoi s-au căsătorit.

La sfârșitul anului 2011, la scurt timp după ce Justin și Jessica au decis din nou să fie împreună, s-au logodit în timp ce erau în vacanță în Montana. Iată cum a fost cererea în căsătorie: „Aveam un inel pe degetul mic, mi-am îndreptat mâna spre munți și am spus: „Uite ce frumos apune soarele pe munți”, iar ea mi-a spus: „Da, priveliștea este uimitoare„. După aceea am întrebat-o: „Ai observat?”

S-au căsătorit după un an. Ceremonia a avut loc în Italia. Actrița a purtat o rochie roz creată de Giambattista Valli.

Imediat ce a aflat că Jessica este însărcinată Justin a mers acasă.

În 2014, când începea turneul mondial „20/20 Experience” al lui Timberlake, Beal i-a spus că vor avea un copil.

„Imediat după concert am urcat în mașină și mi-am scos telefonul. Era un mesaj de la Jess: „Sună-mă urgent.” Am sunat-o imediat prin apel video. Mi-am dat seama imediat ce avea să-mi spună. Mi-a arătat un test de sarcină și am început amândoi să plângem. Am încheiat turneul mai devreme ca să pot veni acasă și să am grijă de familia mea.”

Fiul lor s-a născut pe 8 aprilie 2015. Cu 5 ani mai târziu s-a născut al doilea copil, despre care aproape nimeni nu a știut până în ultimul moment.

Sfatul lui Timberlake pentru o căsnicie reușită este să-i oferi totul.

Justin a declarat că există două reguli în relația lor . Regula nr. 1: Soția trebuie să aibă totul. A doua regulă este că regula numărul 1 trebuie aplicată. „Până acum funcționează”.

Timberlake recunoaște că a luat un exemplu de la mama și tatăl său vitreg. Datorită lor și-a dat seama că o căsătorie reușită înseamnă o muncă în echipă.

Jessica a declarat pentru revista Marie Claire că au aceleași valori și interese: onestitatea și loialitatea sunt importante pentru ambii parteneri și amândurora le place să se distreze. Este fericită că a cunoscut un partener care împărtășește aceleași valori ca ea.

Jessica mărturisește că: „Soțul meu îmi spune mereu: „Încă ne întâlnim.” Și actriței îi place. Iată recomandarea sa pentru o relație de durată: „Veniți cu ceva diferit și interesant de fiecare dată”.