7 lucruri ce nu trebuie spuse nimănui, conform filosofiei budiste.

Tăcerea e de aur.

Anumite lucruri nu ar trebui să le spuneți nimănui, să le păstrați doar pentru dvs.

Acestea sunt 7 sfaturi prețioase ale budismului pe care fiecare dintre noi ar trebui să le urmeze:

1. Nu bârfiți.

Bârfa este un obicei urât, dar noi suntem ceea ce vorbim și ceea ce gândim. Chiar dacă ați auzit ceva rău, păstrați informația pentru voi. Nu răspândiți energie negativă.

2. Nu-i învățați pe alții.

Înțelepciunea, armonia spirituală și energia vă aparțin. Împărtășiți toate astea persoanei care are într-adevăr nevoie de un mentor spiritual.

3. Nu vorbiți despre neajunsurile dvs.

Nu are rost să vă plângeți altora despre neajunsurile voastre. Astfel, dați dovadă de slăbiciune, scade respectul de sine și puterea spirituală.

4. Nu vorbiți despre relațiile dvs.

Acest lucru se referă la relațiile de prietenie, dragoste și chiar de serviciu. Cu cât vorbiți mai mult despre ele, cu atât ele se deteriorează. Nu ați observat niciodată că vorbiți cuiva despre realizările voastre și totul se năruie?

5. Nu vorbi despre planurile viitoare.

Nu provocați invidie, deoarece acest sentiment are o energie puternică, care poate afecta rezultatul final. Pentru a nu vă strica planurile, nu vorbiți despre ele.

6. Nu vă lăudați propriile realizări.

Nu vă concentrați doar pe succesul dvs. Nu vă bucurați și nu subestimați pe alții. Totul în această viață se poate schimba.

7. Nu vă lăudați cu faptele voastre bune.

Bunătatea este un balsam pentru sufletul dvs. Nu trebuie să strigați în gura mare că ați făcut un bine. Toate faptele bune vor fi răsplătite într-o zi. Dar nu așteptați recunoștință, amintiți-vă că faptele bune vă sporesc energia pozitivă.

Aceste reguli vă vor ajuta să vă schimbați viața în bine, să păstrați energia și să nu alungați norocul!