Confesiunile unei femei despre bărbații căsătoriți

În una din zilele astea, el mi-a zis: „Apropo, sunt căsătorit, dar nu am nicio relație cu soția mea. Trăim doar împreună și avem doi copii mici.”

Îi spun: „Ei bine, atunci când veți divorța, telefonează-mă. Dar până atunci, nu nici nu încerca.”
El îmi declară: „Știi, o femeie trebuie să-mi dovedească mai întâi că trebuie să renunț la tot pentru ea.” Nu am rezistat și am izbucnit în râs.

El adaugă: „Iată anume acest tip de femei, atât de greoaie și categorice ca tine, în cele din urmă rămân singure.”

Sunt bărbați care mai spun: „Sper că nu ai prea mari multe cerințe de la un bărbat!”

Ce înseamnă să nu am prea multe cerințe? Pot lua în calcul și sforăitul? Desigur că am multe cerințe de la un bărbat! Dar el se supără și ce credeți? Mă ofensează!

De unde vă luați prinților?

Toată lumea este atât de ciudată, toți sunt siguri că, dacă o femeie dorește să aibă o familie, ea va accepta chiar primul bărbat ce i-a apărut în cale. Aceste zile s-au terminat, dragii mei. Astăzi, o femeie (o femeie matură, sănătoasă) nu mai este interesată să se căsătorească cu nimeni. Poate avea o viață palpitantă fără a avea o ștampilă în pașaport obținută cu orice preț.

Bineînțeles, fiecare adult, femeie sănătoasă, încă mai dorește o familie (soț, copii, casă), dar este demonstrat (și știm cu toții o mulțime de asemenea cazuri) când căsătoria de dragul căsătoriei, transformă viața femeii într-un iad.

Orice femeie matură dorește să se căsătorească și să aibă copii de la un bărbat matur.

Nu vă vorbesc aici despre femeile dominante (da, există astfel de femei, dar vorbesc despre o femeie matură, sănătoasă). Înțelegem cu toții că la început, nu este greu să seduci, să atragi (atât o femeie cât și un bărbat). Dar acest flirt, folosit la început, este o înșelăciune, care se dispare odată cu apariția problemelor de familie. Sunteți pregătiți pentru asta?

Deseori aud în adresa mea: „Încă nu ai întâlnit persoana potrivită, dar când o vei întâlni, totul se va schimba!” Poate că numai eu nu cred în teoria aceasta și că există o viață simplă și ușoară după asta. Eu cred în persoanele mature și deștepte. Dar ce își doresc aceste persoane?

Cu 12 ani în urmă eram pe masa de operație și deliram, fiind sub efectul anesteziei recitam monologul Tatianei lui Eugene Onegin. Cu o oră înainte, mama mea m-a lovit pe obraji, pentru că am pierdut cunoștința. Nu îmi amintesc durerea, dar îmi amintesc totuși acel sentiment de libertate, de parcă corpul meu a devenit un nor, am închis ochii si i-am spus mamei ca plec (eram sigură că acesta era sfârșitul).

Atunci când îmi pare că am probleme și nu le pot rezolva, mă uit la cicatricea rămasă după intervenție, și realizez că de fapt că problemele mele nu sunt atât de grave. Această cicatrice ce are forme unei pene, mi amintește cât de ușor este să pierzi viața.

Toată viața mea am încercat să înțeleg persoanele și de multe ori mă neglijam. Dar s-a dovedit a fi o pierdere de timp, iar el este atât de prețios pentru noi. În fiecare zi întâlnesc oameni (mulți dintre ei cu haine și mașini scumpe) care și-au inventat în capul lor diferite jocuri ieftine. Poate că acest lucru este foarte distractiv, poate astfel este concepută lumea, dar nu eu înțeleg nimic. Dar nu mi se pare deloc interesant.

Lumea este cu adevărat foarte interesantă. Sunt atât de multe alte țări de vizitat, proiecte de realizat, filme de văzut, cărți de citit, apusuri și răsărituri de admirat, mâncare de savurat! Sunt atât de motive pentru a te bucura de viață!

Ce vreau eu de la un bărbat? Doar un singur lucru: să vrea să trăiască cu adevărat, să fie puternic și nu să se lamenteze. Vreau să trăiesc și să mă bucur de viață. Nu vreau să dădăcesc un băiețel cu mărimea 44 la pantofi.