Concluziile psihologilor: bărbatul nu este zgârcit, dacă face aceste 4 lucruri pentru iubita sa!

1. Bărbatul trebuie să-și întrețină femeia.

De ce ar mai avea atunci nevoie de tine, dacă nu ești de acord cu acest lucru? Doar pentru că a fost cândva îndrăgostită de tine? Mi se strânge inima când aud că  unii bărbați nu le oferă bani propriilor femei, pe care cândva și le-au ales singuri. Explicați-mi care ar fi logica?

Bine, să analizăm unele lucruri: de ce locuiești alături de o femeie pe care nu dorești/nu consideri necesar să o întreții?! Tu nu o poți face fericită și nu le permiți nici altora. În afară de aceasta o impui să-și dezvolte unele calități bărbătești: ea trebuie să încerce să câștige mai mult, blocând astfel dezvoltarea feminității sale, care va distruge armonia relației voastre. Până la urmă menirea femeii este de a se bucura de viață și să-i transmită bărbatului această stare de bucurie (chiar dacă uneori bărbații nu reușesc să înțeleagă capriciile femeilor).

Anume aici se ascunde energia colosală pe care majoritatea bărbaților încearcă să o stârpească prin zgârcenia lor. Este vorba despre energia necesară dezvoltării și succesului bărbaților. Înțelegem perfect că este bine să faceți economii. Dar nu atunci când este vorba despre femeia pe care SINGUR ți-ai ales-o. Cu cât femeia ta va fi mai fericită, cu atât vei avea mai mult succes.

2. Să-i fii recunoscător femeii.

Nu este cazul să amintesc aici cât este de importantă pentru noi bărbații recunoștința sinceră a femeilor față de bărbat. Recunoștința bărbatului față de femeie nu este mai puțin importantă. Te-a așteptat cu mâncare? Nu uita să-i mulțumești de fiecare dată.

Se străduie să arate bine? Nu uita să-i spui cât de prețioasă este pentru tine. Este gingașă cu tine? Spune-i cât de plăcut este acest lucru pentru tine.

Dacă îi vei fi recunoscător pentru ceea ce face, ea va face și mai mult pentru tine, cu entuziasm și cu dragoste. Dacă n-o vei aprecia, vei distruge relația. Și doar atunci îți vei da seama ce ai pierdut…

3. Trezește-i admirația.

Dacă vei sta întins pe canapea în fața televizorului în așteptarea unui miracol care să cadă din cer, nu vei obține nimic. Dacă femeia înflorește și se simte bine, atunci și bărbatul va avea succese în toate și va obține rezultate frumoase. Salariu mai mare. Creșterea profitului în afaceri. Medalii și câștiguri la diferite concursuri etc.

Îmi amintesc de un moment din timpul unei vacanțe de iarnă petrecută în Carpați: proprietara cabanei ne-a arătat cu mare mândrie medaliile și diplomele soțului său, spunându-ne: „Soțul meu este cel mai bun pompier din oraș! Este doar meritul lui!” M-au emoționat foarte mult aceste cuvinte. Da, pentru a obține mai mult, trebuie să treci prin stres, prin urcușuri și coborâșuri, dar anume aceasta este firea și menirea bărbaților adevărați.

După cum a spus Bill Gates: „Dolarul nu va zbura niciodată printre fund și canapea”.

4. Ajut-o să fie firavă și slabă.

Deschide-i ușa, nu-i permite să care pachete grele, întâmpin-o atunci când vine târziu (chiar dacă nu se teme de întuneric). Nu-i permite să facă ceea ce nu-i place. Dacă nu-i place să gătească, să facă curățenie, să calce, angajați o menajeră. Cu toate că este bine ca o femeie să îndrăgească treburile casnice. Anume să le îndrăgească, deoarece va apărea o energie feminină importantă în casă care va fi benefică atât pentru bărbat cât și pentru construirea unei relații frumoase și armonioase. Dacă femeia va lucra 40 de ore pe săptămână, atunci este evident că-i va fi extrem de dificil să îndrăgească treburile casnice. Sunteți de acord?

Cum poți deveni un bărbat adevărat:

— Scopuri. Un bărbat ar trebui să aibă un scop sau mai multe, care se pot schimba pe parcurs. „Dacă nu ai vreun scop, nu ești bărbat”.

— Artele marțiale. Nimic nu dezvoltă mai bine spiritul masculin și tăria de caracter precum luptele marțiale, boxul etc. Acestea vă vor ajuta să vă depășiți pe voi înșivă: lenea, temerile, slăbiciunea. În timpul acestor antrenamente te vei confrunta cu tine însuți, fără măști, iluzii și minciuni. Vă recomand să apelați la serviciile unui antrenor, care vă deveni ca un tată: sever, dar corect.

Fă-o fericită pe femeia pe care o iubești. Dacă va fi ea fericită, va fi fericită întreaga familie. Dacă nu consideri că este necesar acest lucru, atunci de ce mai ești cu ea?!?!

Concluzii:

Dacă femeia ta muncește ca un cal mai mult de 40 de ore pe săptămână, dacă nu-i oferi bani ca să meargă la sală, la saloane de frumusețe, ca să-și cumpere rochii și pantofi, nu mergeți la odihnă etc, atunci zeii se vor înfuria pe tine și vor avea mari îndoieli despre faptul că ești bărbat.