Concluziile mele, după 50 de ani de căsătorie!

Robert De Niro este actor, regizor și producător american, dublu câștigător al premiului Oscar.

Este considerat ca unul dintre cei mai mari și mai influenți actori din toate timpurile având la activ roluri în peste 90 de filme.

Este cunoscut în special pentru roluri de gangster sau personaje foarte dure.

A câștigat de-a lungul carierei sale opt Globuri de Aur, doua premii Oscar și Kennedy Center Honor.

După un mariaj de 50 de ani Robert De Niro face o destăinuire plină de sinceritate despre ceea ce reprezintă pentru el viața de familie.

„După 50 de ani de căsătorie mi-am privit atent soția și i-am spus: cu 50 de ani în urmă aveam o casă mică, o mașină veche, dormeam pe canapea și priveam emisiuni la un televizor mic alb-negru, dar adormeam în fiecare noapte alături de o femeie de 19 ani frumoasă-foc.

Acum am o casă foarte mare, o mulțime de mașini scumpe, un pat imens într-un dormitor luxos, un televizor color cu un ecran foarte mare, dar adorm alături de o femeie de 69 de ani.

Încep deja să am dubii în privința căsniciei mele.

Soția mea, care este o persoană foarte rațională nu s-a supărat deloc și nu m-a certat atunci când i-am destăinuit ceea ce simțeam, dar mi-a propus un singur lucru: să-mi găsesc o fată de 19 ani.

Dar a adăugat că anume ea va fi cea care va avea grijă ca eu să trăiesc din nou într-o casă mică, să dorm pe o canapea extensibilă ruptă și să mă uit la un televizor mic alb-negru!”

Robert De Niro.