Asortarea stilată a pantofilor cu geanta: 24 de idei moderne

O ținută de succes se creează prin mici detalii. Întrucât un accesoriu ales greșit poate ruina o întreagă ținută.

Moda contemporană deschide larg ușile unor combinații neobișnuite și îndrăznețe, însă întotdeauna dominate de armonie.

Care este principiul de combinare a genții și încălțămintei? Ce păreri au designerii? Sugestiile și recomandările ilustrate în imaginile de mai jos vă vor ajuta să scoateți în evidență personalitatea dvs.

Combinații monocrome

Cea mai răspândită variantă sunt accesoriile care au aceleași nuanțe. Poate fi o coincidență deplină, gri cu gri și negru cu negru.

Foarte bine se potrivesc accesoriile care au o culoare de bază. Roz în duet cu fucsia, albastru deschis cu azuriu sau albastru închis. De asemenea, o combinație reușită este cea dintre geantă, încălțăminte și culoarea hainei exterioare.

Imprimeuri

Accesoriile cu desene neobișnuite se află astăzi în top.

Puteți combina o geantă într-o culoare cu încălțăminte cu imprimeuri sau invers. Ornamentele pot coincide deplin sau pot fi în aceeași gamă de culori.

Jocul cu imprimeurile nu are limite. Buline mari, desene abstracte, imprimeuri florale – toate fac accesoriile neobișnuit de intense.

Material

Textura accesoriilor, la fel, poate fi de multe feluri, însă trebuie să se deosebească.

Pantofii și geanta din piele lăcuită sunt deja depășite. Foarte drăguțe sunt combinațiile din diferite materiale. Spre exemplu, puteți combina o geantă din piele lăcuită cu încălțăminte din material. Pantofii din piele întoarsă se privesc minunat alături de un clutch lucios cu elemente metalice. Gențile din paie se asortează cu piele sau piele întoarsă.

Accesorii intense

Decorurile redau accesoriilor rafinament.

Deseori designerii folosesc detalii puternice pentru finalizarea ținutelor de seară sau de cocktail. Accentul cade exact pe asemenea detalii, de aceea, este preferabil ca accesoriile să fie într-un singur obiect.

Dacă pe geantă sunt flori 3D, atunci încălțămintea trebuie să fie cât mai modestă.

Tocul pantofilor decorat cu paiete sau pietre se potrivește cu o geantă fără decoruri suplimentare.

De asemenea, foarte armonios se combină accesoriile care au un element de decor comun. Spre exemplu, o geantă în buline se va oglindi reușit în niște pantofi cu elemente de decor în formă de un cerc nu prea mare. Butoanele de pe geantă pot să se repete în miniatură pe încălțăminte. Important este să nu încărcați ținuta.

Forme

Puteți alege accesorii și după designul lor.

Gențile cu colțuri ascuțite, linii drepte se combină cu încălțăminte în același stil. Modele rotunjite în miniatură în găsesc continuitatea în încălțăminte cu vârf de aceeași formă și detalii modeste.

Stilizare

Combinațiile clasice alese în funcție de stil și destinație sunt întotdeauna moderne

O notă de minimalism, clasic, chic, în ținută se pot păstra datorită combinației armonioase a detaliilor.

Dacă este o tematică marină, atunci liniile alb-roșu sunt prezente în toate accesoriile. Stilul office presupune pantofi clasici cu geantă de aceeași culoare. Într-o ținută de zi sunt admise elemente de decor de tip inscripții și desene pe geantă și încălțăminte.

Combinațiile de culori pastelate, alb-negru sunt mereu la modă.

Accesoriile întotdeauna subliniază cel mai bine simțul gustului și al stilului. Nu ratați ocazia să creați o ținută proprie și unică, punând un accent deosebit pe accesorii.