Combinație de Pixie și Bob: 12 tunsori în mai multe straturi! 

Tunsorile scurte toamna vor rămâne în tendință. Sunt chiar mai populare față de cele cu lungimea medie. Deși, unele variante mai lungi ale coafurilor scurte vor fi, de asemenea, în top. O tunsoare combinată de Pixie și Bob, executată în mai multe straturi, este soluția perfectă pentru cele doamne care caută un model impresionant pentru un aspect elegant.

1. Tendințe generale

Noua tunsoare creativă, fiind o combinație de Pixie și Bob, promite să fie hitul sezonului. Volumul Bobului și jucăușul Pixie s-au combinat într-un tandem unic. Tunsoarea se realizează prin gradare – partea din spate a capului este scurtată, lungimea din față e în creștere. Bretonul ar fi de dorit să fie asimetric sau alungit oblic. Părul ondulat natural va fi dificil de tăiat în acest fel, dar pentru părul drept este alegerea perfectă.

1.1

1.2

1.3

1.4

2. Cui i se potrivește?

Nu există restricții în acest sens – nu vă împiedecă nici vârsta, nici statutul, nici individualitatea. Alegând lungimea, forma bretonului și nivelul de gradare, puteți obține un Pixie+Bob pentru absolut orice femeie. Acest model poate fi ales în siguranță de femeile mature, deoarece întinerește perfect și reîmprospătează fața.

Fetele tinere pot cere o astfel de tunsoare – imaginea lor se va dovedi a fi îndrăzneață. Caracteristicile și proporțiile feței nu contează, precum și structura părului drept. Subțire – va deveni mai voluminos, dens – mai ascultător și mai ușor. Aproape orice fel de colorare modernă sau clasică va lumina această tunsoare.

2.1

2.2

3. Avantaje

Tunsoarea combinată de Pixie și Bob vă permite să arătați mai tinere la vârsta matură. La fel, nu maturizează adolescentele. O formă interesantă atrage atenția, face ca imaginea să fie îngrijită, elegantă și spectaculoasă. Puteți alege orice breton care se potrivește cu forma feței, iar șuvițele alungite ascund perfect imperfecțiunile.

3.1

3.2

3.3

3.4

3.5

3.6

4. Dezavantaje

Este nevoie de un profesionist pentru a realiza această tunsoare provocatoare. Doamnele mai plinuțe merită să se gândească dacă această tunsoare li s-ar potrivită, deoarece gâtul va fi dezgolit. Nu uitați că o tunsoare scurtă necesită o vizită regulată la maestru. Va trebui, de asemenea, să o coafați mai des.

4.1

Tunsoarea elegantă Pixie+Bob va fi foarte populară în acest sezon. Dacă vă gândiți să vă schimbați imaginea, asigurați-vă că luați în considerare această opțiune.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!