Cold Boho: 5 tendințe de modă a îmbrăcămintei în stil Boho pentru anul 2020.

Stilul luxos Boho este atât extravagant, cât și elegant. Stilul Boho permite să se exprime chiar și celor mai polivalente și creative persoane. Neobișnuit, ușor și liber, stilul Boho mulți îl consideră un pic de modă veche. Stiliștii însă recomandă să țineți cont de tendințele actuale pentru crearea de imagini irezistibile. Iată care sunt acestea:

1. Nuanțe

Alegeți nuanțe nobile, feminine, care vă subliniază harul, nu vor contrazice stilului, ci se vor încadra și în tendințele moderne. Este vorba despre gama creme, pastel, bej, kaki, gri, vișiniu, somon, coral și desigur – alb imaculat. Aceste nuanțe sunt în spiritul vremurilor și arată bine într-o croială complexă asimetrică. Ținutele monocrom sunt soluția perfectă.

1.1

1.2

1.3

2. Țesături

Nu uitați de contrastul calitativ al texturilor. Combinați bumbacul cu lâna, dantela și piele, mătase și țesături fleecy. Pare armonios, la modă și sofisticat.

2.1

2.2

2.3

2.4

2.5

3. Accesorii

Stilul Boho este auto suficient, însă accesoriile competente vor accentua acest lucru. Ar trebui să fie masive, atrăgătoare – mărgele lungi, argint și pietre, țesut și pene. Numaidecât asigurați-vă că încercați cerceii rotunzi – sunt tendința sezonului 2020.

3.1

3.2

3.3

4. Încălțăminte

Alegeți încălțăminte la modă – astfel veți face stilul Boho și mai câștigător. Vor fi perfecte o pereche de cizme botford cu tocuri confortabile sau botine moderne. Nuanțele ar trebui alese numai în culori naturale.

4.1

4.2

5. Multe straturi

Imaginile cu multe straturi sunt acum la modă, de aceea Boho este mai relevant decât oricând. Alegeți asimetria, croiala liberă și combinația mai multor haine într-o ținută cu mai multe straturi. Această tehnică va ascunde perfect toate imperfecțiunile siluetei și este potrivită pentru o imagine pe vreme rece.

5.1

5.2

5.3

5.4

5.5

5.6

5.7

5.8

Stilul Boho este ales de femeile sigure pe sine, care apreciază confortul, independența și originalitatea. Fiecare își poate crea propriile imagini individuale la modă!