Coafurile stilate cu breton lung sunt din nou în vogă: 25 de idei superbe

La momentul actual este practic imposibil să găsim măcar vreo femeie care să nu arate bine. Ținutele frumoase, pantofii, manichiura și, desigur, coafura, care trebuie să fie la modă și elegantă.

Stiliștii ne oferă din an în an tot mai multe coafuri și tunsori noi, care se potrivesc tuturor femeilor.

Bretonul lung este în vogă în acest an Acesta va împrospăta fața și va ascunde micile ei imperfecțiuni și vă va pune în evidență trăsăturile frumoase.

Tipuri de breton

În acest an este la modă naturalețea. Cu toate acestea, stiliștii au reușit să includă aici și bretonul lung, cu toate că el nu prea corespunde acestor tendințe deoarece necesită mai mult timp pentru aranjare decât cel mediu sau scurt.

Asimetria

Și asimetria este la modă și se potrivește pentru orice lungime a părului.

Bretonul lung asimetric poate atenua unele mici imperfecțiuni ale feței, cum ar fi, de exemplu, pomeții mari ori bărbia prea îngustă.

1.1

1.2

Geometrică 

Bretonul geometric are adeptele sale. Mai multe staruri o preferă, cum ar fi, de exemplu, Kim Kardashian și Jennifer Lawrence.

În acest an acest tip de breton are niște reguli mai rigide. Designerii au decis să schimbe geometria firelor, dându-le formă conică, ovală, arcuită etc.

Dar rețineți că acest tip de breton nu se potrivește cu tunsoarea Pixie, va trebui să alegeți altceva. Dacă aveți o față alungită sau triunghiulară, trebuie să fiți foarte atentă la alegerea tunsorii și a bretonului.

Bretonul filat

Seamănă un pic cu cel precedent, cu o singură excepție: marginile sale nu au linii drepte și clare și se creează impresia că a fost „rupt”.

Acest tip de breton va fi perfect pentru fața pătrată și rotundă.

3.1

Bretonul oblic filat

Dacă aveți fața rotundă, triunghiulară sau alungită alegeți anume acest tip de breton. Firele din față, tăiate neuniform, vor cădea frumos spre lateral.

Bretonul oblic poate avea o textura netedă, stratificată, ondulată sau creață, iar lungimea nu trebuie să depășească nivelul bărbiei.

4.1

4.2

4.3

4.4

4..5

Pixie asimetric

Pixy-ul este foarte popular, chiar dacă unele doamne nu-l prea agreează. Dacă aveți ochii mari și trăsături frumoase ale feței, alegeți-o cu îndrăzneală și nu veți regreta.

Pixie cu breton asimetric este o alegere perfectă pentru doamnele care doresc să arate elegant și original. Această tunsoare arată bine oricând și pe orice tip de păr, chiar și pe cel cu firul subțire, deoarece își menține forma.

Încercați pixy și dacă aveți părul creț și veți fi surprinse de rezultat. Șuvițele sau vopsirea în două culori vă vor oferi strălucire și originalitate.

4.6

4.7

4.8

4.9

Bob-Carre

Aceasta, de asemenea, este o tunsoare foarte populară în acest an. Alături de pixy-ul, acesta va sta foarte bine domnișoarelor și doamnelor care au fața ovală. Dar dacă veți alege tunsoarea bob cu bretonul lung, aceasta va sta bine tuturor. Acesta poate fi tăiat în diverse moduri: în scară, filat sau puteți găsi o soluție și mai originală.

5.1

5.2

5.3

Cum se aranjează bretonul lung

Alegerea unei tunsori se face ținând cont de caracteristicile Dumneavoastră individuale.

Ați putea ascunde fruntea înaltă cu ajutorul unui breton drept sau cu unul filat. Acesta se aranjează după spălare cu ajutorul unei perii rotunde. Acest lucru îi va da volum și va arăta foarte original.

6.1

Dacă aveți fața triunghiulară, alegeți un breton lateral. Lungimea bretonului ar trebui să fie mai jos de pomeții.

7.1

Bretonul lateral va sta perfect și domnișoarelor sau doamnelor cu fața rotundă, precum și celor cu forma feței pătrată sau triunghiulară.

Nu uitați, de asemenea, că bretonul trebuie să fie natural; puteți să-l fixați cu spumă, cu gel sau cu lac de păr. Dar cu moderație.

După cum puteți vedea bretonul lung se potrivește aproape tuturor, nu vă fie frica sa experimentați.