Coafuri 2020 – 6 modele în trend!

Coafura este principalul detaliu al unei imagini bine îngrijite și frumoase. Dacă doriți să schimbați ceva în aspect, coafura este cea mai bună soluție. Dar ce e de făcut dacă nu dispunem de suficient timp pentru a efectua o coafură complicată, iar dorința de arăta stilat și la modă este mare?

Vă prezentăm mai jos 6 coafuri laconice, care vor fi un adevărat trend al anului 2020. Stiliștii vă recomandă să atrageți atenția la aceste coafuri simple, care promit să devină hit-uri a anului ce vine:

1. Coadă de cal

”Coada de cal” nu-și pierde niciodată popularitatea. Acum de o popularitate deosebită se bucură coada de cal în zona cefei. Este o veste bună pentru fetele cu părul subțire și fraged, deoarece într-o astfel de situație, coada de cal situată sus este strict contraindicată. O astfel de coafură este potrivită atât pentru birou cât și pentru o sărbătoare.

1.1

1.2

1.3

2. Cărarea pe mijloc

Să schimbi cărarea este cea mai simplă modalitate dacă doriți să faceți o schimbare în coafura dvs. În anul 2020 cărarea pe mijloc va fi foarte populară. Dar să fiți atente, această cărare nu se potrivește pentru orice formă a feței.

2.1

2.2

2.3

3. Valuri neglijente

Valurile neglijente reprezintă soluția perfectă, care este potrivită pentru orice ocazie. Foarte feminin și modern arată valurile intenționat modelate neglijent. Efectul ”valurilor marine” oferă imaginii ușurință și originalitate.

3.1

4. Bob texturat 

Bob-ul texturat redă tunsorii mai multă expresivitate. În versiunea cu styling, această tunsoare poate fi realizată cu volum sau bucle ușoare.

4.1

4.2

4.3

5. Accesorii

Puteți completa tunsoarea cu accesorii la modă. Acest truc vă poate salva de styling. În anul 2020 vor fi relevante agrafele cu perle și agrafele cu litere mari. Acestea ar trebui să se potrivească cu stilul general. De fapt, cu accesoriile urmați regula de bază: cu cât sunt mai puține, cu atât este mai bine.

5.1

5.2

5.3

6. Coafuri de tip coc

Coafură de tip coc jos – este un alt stil la modă pentru sezonul viitor. Este o coafură potrivită pentru birou sau pentru ținuta de zi cu zi. La dorință, cocul elegant va înfrumuseța superb ansamblul de seară. Strângeți părul într-o coadă și modelați un coc elegant – coafura este gata!

6.1

6.2

6.3

6.4

Urmând sfaturile de mai sus, puteți alege și modela o coafură originală doar în 5 minute. Alegeți opțiunile potrivite pentru forma feței și stilul dvs.

Să fiți frumoase mereu!