”Coafura bătrâncioasă” – cum să nu ne transformăm într-o bunicuță!

Se spune că vârsta de 40 de ani este începutul vieții. Dar ce se întâmplă cu femeile noastre când trec de vârsta de 45 de ani? Se simt ele oare a fi în floarea vârstei? Continuă să aibă grijă de sine la fel de atent? Vă invităm să descoperiți cele mai actuale coafuri, ce se potrivesc perfect femeilor peste 40 de ani. La fel, aflați cum să nu vă transformați într-o bunicuță prea devreme.

Doar o tunsoare scurtă? 

Majoritatea femeilor aleg o tunsoare scurtă, fără formă, care nu se schimbă de ani de zile. Odată cu vârsta, coafura ”bunicii” se transformă în coafura ” bunicului”. Și mai rău – atunci când lungimea și forma nu se schimbă de-a lungul vieții. Ce tunsori pentru femeile de 45-50 de ani ar trebui alese? Deci, în primul rând ar trebui să ne bazăm pe forma feței, a stilului în imagine și a celui de viață.

1.

2.

3.

Culoarea părului

Odată cu vârsta, apare părul cărunt. Dorința de a-l ascunde prin orice mijloace duce la rezultate dezastruoase. Pentru a neutraliza galbenul, utilizați un pigment violet. Rezultatul este o culoare de păr cu nuanța de liliac. O altă nuanță preferată este vișiniu închis sau maro cu o nuanță roșie. Pentru a arăta bine – trebuie să contactați profesioniștii. Un profesionist bun va face o colorare de înaltă calitate.

4.

Merită să țineți minte regula: cu cât avem mai mulți ani, cu atât culoarea trebuie să fie mai deschisă. Nuanțele întunecate agravează aspectul ridurilor și alte imperfecțiuni ale pielii. Culorile deschise înmoaie contururile feței și luminează pielea. Blondul natural sau nuanțele de maro deschis au avantajele sale – creșterea părului cărunt nu este la fel de evidentă ca cea a părului vopsit în negru sau roșu.

Dacă doriți să încetați să vă vopsiți părul, vă puteți scurta brusc părul și „să începeți din nou” sau să treceți treptat la blond cenușiu. Adăugați dungi cenușii între timp, până când culoarea artificială se pierde. Dar astfel de lucruri le puteți realiza doar la un coafor profesionist.

5. 

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

Principalul lucru în domeniul acesta – este important să faceți o coafură care vă va ajuta să vă simțiți diferit. Să fiți sigure pe dvs însuși și să ieșiți în evidență.

Să fiți frumoase mereu!