Coaforul și-a sfătuit clientele să se frezeze scurt și nu a dat greș! 

Multe femei refuză să se frezeze scurt, deoarece, de obicei, părul lung se asociază cu feminitatea. Dar această obișnuință deja nu mai este atât de bine argumentată. Un coafor din Rusia a reușit să ”spargă” acest stereotip. Christina Katsabina și-a inspirat clientele sale să-și facă o tunsoare scurtă și trebuie menționat că, nu a dat greș: noua lor coafură li se potrivește minunat. Arată îngrijite, impecabile și mult mai tinere.

Drag cititor, echipa Fă Singur este inspirată de lucrările minunate realizate de stilist și dorim să ne împărtășim cu această frumusețe. Vă prezentăm 25 de fotografii cu femei atrăgătoare, care arată superb în noul lor aspect.

1.

2.

3.

4.

5.

Părul scurt a fost întotdeauna identificat cu stilul sofisticat și scoate în evidență foarte frumos personalitatea fiecărei femei, în același timp aducând și un ”aer” mai tineresc. Nu numai că are nevoie de mai puțină îngrijire, dar se potrivește oricărui tip de păr și formă a feței. Celebritățile adoră coafurile scurte și au arătat mereu impecabil, iar niște exemple demne de urmat sunt Michelle Williams, Emma Watson și Victoria Beckham.

6.

7.

8.

9.

10.

Cheia este să nu vă fie teamă să experimentați cu tunsorile scurte, pentru că fiecare femeie merită un nou look unic și o tunsoare în conformitate cu noile tendințe.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Inspirați-vă din modele de mai sus și nu ezitați să experimentați. Versatilitatea acestor frizuri pentru par scurt, vă vor convinge să adoptați un look modern. Puneți-vă în evidență trăsăturile feminine alegând din multitudinea de coafuri scurte, pentru orice gust.

La care dintre aceste imagini ați spus ”wow”? Ați avut vreodată o tunsoare scurtă sau abia acum intenționați să o faceți?

Așteptăm cu drag opiniile dvs.