George Clooney le-a dăruit la 14 dintre prietenii săi câte 1 milion de dolari! Iată de ce a făcut acest lucru

Un prieten apropiat de-a lui George Clooney (56 de ani) și partenerul comercial Casamigos, Rande Gerber, recent a declarat că George le-a dăruit la 14 cei mai apropiați prieteni de ai săi câte 1 milion de dolari. Acest lucru a avut loc în 2013.

Clooney nu s-a limitat doar la acest cadou extraordinar. El le-a achitat toate taxele prietenilor.

„Există un grup de prieteni pe care îl numim simplu „The Boys”. George ne-a sunat și ne-a spus: „Rezervați-vă ziua de 23 septembrie 2013 pentru o cină la mine acasă.”

Prietenii lui Clooney au văzut pe scaunul fiecăruia câte o valiză mare, în fiecare era câte un milion de dolari. Gerber a spus că nu toți prietenii lui Clooney sunt bogați, iar unii trebuie să muncească mult pentru a-și întreține familia.

George ne-a spus: „Ascultați-mă, eu aș vrea să știți cât de mult contați pentru minte. Când am venit în Los Angeles, nu aveam nimic și chiar am dormit pe o simplă canapea. Iar acum sunt foarte fericit că vă am pe voi. Dacă nu ați fi voi, atunci nu eram să fiu cine sunt la moment. De aceea este foarte important să vă mulțumesc pentru bunătatea cu care m-ați înconjurat și ajutorul pe care mi l-ați acordat. Eu vreau să deschideți aceste valize acum.”

Prietenii actorului au rămas fără cuvinte. Ei nu s-au așteptat la asta.

„Fiecare dintre noi a primit câte un milion. Fiecare dintre noi era șocat.”

Clooney a continuat:

„Știu că am trecut prin vremuri grele, unii dintre noi încă mai au grijă de copiii săi. Acum veți avea cu ce să le plătiți studiile și să achitați ipoteca.”

George a menționat că anterior prietenii l-au ajutat pe Clooney și în acest fel el le-a întors datoria. El le-a dăruit câte un milion și le-a achitat taxele.

Gerber care este destul de bogat, nu vroia să accepte cadoul. Însă actorul a insistat. Ulterior, el l-a folosit în scopuri caritabile.

Deși Gerber a remarcat faptul că George Clooney și-a primit recompensa pentru cadoul său neobișnuit.

„Acest lucru a avut loc pe 27 septembrie 2013. Iar pe 27 septembrie el s-a căsătorit cu Amal. Iată adevărata recompensă.”

Ce părere aveți despre fapta actorului?