Clipa în care se încheie o relație…

O relație se încheie atunci când partenerii nu mai comunică.

Atunci când încetați să mai vorbiți unul cu altul despre bine și rău, atunci când nu-i mai spuneți partenerului cât de mult îl apreciați, când nu vă mai destăinuiți unul altuia și lăsați emoțiile să se acumuleze. Relația se termină atunci când începeți să vorbiți despre problemele dvs. cu alții și nu vorbiți întâi de toate cu partenerul dvs.

O relație se încheie atunci când încetați să manifestați iubire și afecțiune unul pentru celălalt.

Atunci când vă gândiți că romantismul are termen de valabilitate, atunci când vă obișnuiți astfel încât uitați să vă arătați sentimentele unul altuia, atunci când sunteți siguri că partenerul dvs. nu va pleca nicăieri, deci nu mai depuneți nici un efort. Atunci când acceptați ca un dat, atunci când încetați să-i mulțumiți celuilalt. O relație se termină atunci când nimiciți dragostea cu propriile mâini, atunci când spuneți că dragostea trece și că nu puteți face nimic în această privință.

O relație se termină când încetați să vă străduiți să vă înțelegeți unul pe altul.

Atunci când nu vă străduiți să fiți alături, când ignorați lucrurile mărunte care fac lumea mai frumoasă, cum ar fi un zâmbet sincer, o atingere plină de dragoste, un cuvânt bun și pur și simplu să spuneți cuiva că viața este mai frumoasă în doi. O relație se sfârșește când se mărește distanța dintre voi, când vă pare că sunteți singuri, când încetați să vă fie dor, deoarece doriți să fiți singuri.

O relație se termină atunci când hotărâți să nu mai fiți vulnerabili.

Atunci când sunteți falși cu partenerul, când nu vă deschideți unul altuia temerile, neîncrederile, farmecul. Se termină atunci când vă închideți față de partener, nu vă arătați partea sensibilă. Atunci când nu mai arătați că aveți nevoie de un om puternic lângă dvs. Atunci când propriul ego strâmtorează inima.

Uneori relațiile se termină deoarece așa este sortit, chiar dacă s-au încercat diferite metode. Însă uneori relațiile se termină prea repede, ele încetează din motive stupide, ele încetează deși puteau să dureze, deoarece două persoane erau prea încăpăținate, prea mândre, prea fricoase, pentru a se deschide și a permite celuilalt să intre în inima dvs.

Unele relații se termină deoarece au fost puțin mai complicate, dar relațiile nici nu trebuie să fie ușoare, ele nici nu trebuie să fie perfecte și probabil anume așteptările că ele trebuie să fie perfecte le și distruge.

O relație se termină atunci când îi permiteți să moară, în loc să vă străduiți să o salvați.