Clasicul este mereu în trend: 70 modele noi de tunsori carre în acest an

Se pare că hair-stylist-ii au reușit să găsească o îmbinare armonioasă între ținuta clasică și tendințele moderne, oferind totodată o gamă largă de variante pentru tunsoarea carre.

Această tunsoarea se înscrie perfect în așteptările femeilor contemporane. Ea poate fi asortată armonios cu cele mai diverse stiluri, este simplu de aranjat și accentuează superb frumusețea feminină.

Carre cu și fără breton 

Un specific interesant al tunsorii carre este că ea e disponibilă într-un număr aproape nelimitat de variante, prezența sau lipsa bretonului rămânând la discreția fiecărei doamne în parte.

Tunsoarea carre este universală și se potrivește oricărei femei. Tot ce vă rămâne să faceți este să găsiți lungimea și conturul care se înscrie perfect în ținuta dvs.

Dacă optați pentru variante cu breton, trebuie să acordați o atenție sporită acestui element.

Cele mai populare în acest sezon sunt variantele cu breton foarte scurt. Acesta pune un accent puternic pe frumusețea ochilor și pe linia sprâncenelor.

 

Dar există și multe soluții alternative. Un breton lung este o alegere foarte bună pentru păr dens și drept. O idee originală este bretonul asimetric, ce permite punerea accentelor pe cele mai importante trăsături ale feței dvs.

Totuși tunsoarea carre nu e atât de simplă precum pare. Eleganța siluetei sale depinde totalmente de mâinile specialistului care o face, de aceea ar fi bine să evitații persoanele ne-experimentate când vine vorba de tunsoarea carre.

După cum vedeți, tunsoarea carre este perfectă pentru orice tip de păr, de aceea luați în considerație textura și densitatea părului dvs. când alegeți un anume model de tunsoare.

Graduarea este o tehnică foarte actuală, care va aduce un strop de modernitate în tunsoarea clasică.

 

Tunsorile carre sunt foarte simplu de aranjat, dar ca și orice tunsoare de calitate au nevoie de înnoire periodică. De aceea ar fi bine să vă planificați vizite la salon cel puțin o dată la două luni.

 

 

Un contur perfect drept al părului la ceafă ar fi o altă idee de diversificare a tunsorii carre. În general se recomandă îmbinarea mai multor tehnici în aceeași coafură.

Diversitatea tunsorilor carre este cu adevărat impresionantă!

Contrastul lungimilor este un alt element actual. Bretonul lung combinat cu șuvițe scurte la ceafă sau pe lateral creează o impresie foarte originală.

Linia clară a părului pe lateral, completată cu o filare ușoară a vârfurilor, este o trăsătură specifică pentru acest sezon.

 

Volumul suplimentar în vârful capului și la ceafă este de asemenea o alegere bună în acest an.

Tunsori carre și vopsirea părului

Tunsorile de tip carre au un aspect excepțional dacă părul are o culoare monotonă pronunțată.

Totodată culoarea părului trebuie să fie cât mai naturală. Iată câteva exemple de carre pentru păr blond cu diversele sale nuanțe.

Și brunetele vor avea de câștigat de pe seama tunsorii carre. Ați putea face culoarea părului și mai pronunțată pentru un efect mai impresionant.

 

Dacă totuși optați pentru o variantă monotonă, asigurați-vă că părul are mereu un aspect frumos și îngrijit.

Aranjarea părului

Aranjarea părului este un element fundamental pentru orice coafură. În cazul tunsorii carre este vorba de o aranjare cât se poate de simplă, care nu necesită mult timp.

În același timp pentru evenimentele speciale tunsoarea carre vă oferă un spațiu de manevră pentru o coafură originală, elegantă și festivă. Iar dacă aveți o experiență minimă în aranjarea părului pentru ocazii speciale, nici nu veți avea nevoie de un coafor profesionist pentru asta!