“Cizme din piele și gene false” – Ducesa ”falsă” a enervat literalmente britanicii!

Ducesa de Sussex este cunoscută pentru dragostea sa pentru tot ceea ce este natural. Cel puțin, machiajul său la nuntă, Meghan, l-a preferat exact așa. Daniel Martin, autorul machiajului de nuntă al ducesei, și-a făcut treaba atât de iscusit, încât mulți fani ai fostei actrițe americane au fost încrezători în absența completă a machiajului pe fața miresei.

Ducesa a cerut artistului de machiaj să nu mascheze pistruii, de care este atât de mândră. Cu toate acestea, chiar și pentru un astfel de machiaj natural a trebuit să plătească £10.000 din buzunarul contribuabililor.

Este demn de remarcat faptul că Meghan pune accentul nu numai pe machiaj natural, dar, de asemenea, în orice mod promovează un stil de viață sănătos – renunțarea la carne (deși prințul Harry a cerut-o în căsătorie atunci, când Meghan a prăjit un pui), la produse din blană și piele naturală, precum și la băuturi. Băuturile, apropo, am reușit să le vedem în imaginile Instagram ale vedetei serialului “Forța majoră”, înainte ca aceasta să-și șteargă contul și să devină membru al familiei regale britanice.

A trecut un an și jumătate după nunta regală a prințului Harry și Meghan. Împreună cu aceasta, s-au schimbat și unele valori ale ducesei de Sussex.

S-a înlocuit brusc naturalețea cu șicul de la Hollywood, pe care Meghan Markle îl demonstrează atât de insistent. Fosta actriță americană a participat acum câteva zile la un eveniment care a avut loc pe Câmpul de Mac la Westminster Abbey. Dar totul nu a mers la fel de bine cum era de așteptat.

Supușii britanici stricți au considerat că ducesa de Sussex a fost extrem de inadecvat îmbrăcată și machiată în această zi, dedicată memoriei celor căzuți în timpul conflictelor militare. Cu toate acestea, este imposibil să nu fim de acord cu britanicii în această chestiune.

Meghan Markle a concentrat atenția tuturor asupra cizmelor din piele, mănușilor din piele și a genelor false. Utilizatorii rețelei sociale au observat că machiajul actriței este prea expresiv și provocator.

Mulți sunt încrezuți că Meghan a lipit genele false și o încurajează pe ducesă să învețe să se îmbrace și să se machieze adecvat, în funcție de eveniment.

De asemenea, supușii britanici sunt iritați de politica standardelor duble ale ducesei de Sussex – să respingă totul artificial, să fie pentru frumusețea naturală, dar să continue să poarte fire de păr și gene false.

Credeți că britanicii stricți sunt prea pretențioși față de Meghan sau au dreptate? Așteptăm cu drag comentariile dvs.