Cine s-ar fi gândit că din cojile de ouă pot fi create asemenea capodopere?! Iată de ce nu le mai arunc

Astăzi sunt apreciate foarte mult obiectele confecționate manual. Acestea pot fi confecționate din diverse materiale, chiar și din coajă de ou. Într-adevăr este un material mai puțin obișnuit. Acum nu veți folosi doar conținutul ouălor pentru a prepara prăjituri delicioase, dar și coaja acestora. Astăzi veți afla cum din acest material fragil puteți crea niște opere de artă.

Aceste ghivece au fost îmbrăcate foarte drăguț cu coajă de ou. Erau niște ghivece banale, dar acum au devenit foarte originale.

Aceste farfurii decorate cu coajă de ou vor înfrumuseța bucătăria dvs. și vor da o notă de stil provincial.

Un suport pentru cană care este în același timp practic și frumos. Oaspeții nu își vor da seama din ce este confecționat.

Picturile de mai jos au fost realizate prin utilizare a trei materiale: coajă de ou, mărgele și pietre naturale. Acestea pot face obiectul unei expoziții de artă. Efectul pe care îl dau cojile de ou sparte în bucățele este fascinant!

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Iată și un video interesant la această temă.

6.

7. 

8. 

Să nu credeți că articolele create din coajă de ou se realizează foarte greu. Suntem siguri că veți fi captivați de această activitate și în curând veți decora întreaga casă cu mozaic din coajă de ou. De asemenea, le puteți dărui celor dragi.

Dacă aveți câteva ouă în frigider, preparați o omletă delicioasă. Veți prinde la puteri și veți avea energie pentru a crea niște opere de artă inedite din coajă de ou.