Care dintre femeile din imagine crezi că este adevărata mamă a copilului?

Testele psihologice sunt foarte utile pentru dezvoltarea noastră, ele pot spune multe despre personalitate și despre intuiția pe care o avem.

Rețineți: deciziile pe care le luați zi de zi spun foarte multe despre modul dvs. de viață și despre viziunea dvs. asupra lumii.

Priviți această imagine: aici sunt două femei care șed vizavi și se uită una la alta. Între timp alături se joacă un copil. Totul e destul de simplu, răspundeți la întrebarea: cine din femei este mama adevărată a copilului?

Gândiți-vă și analizați situația atâta timp cât aveți nevoie. Acum să vedem ce înseamnă alegerea pe care ați făcut-o.

Dacă ați ales femeia din dreapta…

Înseamnă că ați făcut o alegere greșită, la fel ca și alți 70% din persoanele ce au participat la sondaj. Răspunsul dvs. arată că aveți capacități personale impresionante, sunteți un generator de idei, fiind o persoană originală și plăcută. Sunteți un om creativ, dotat cu o imaginație puternică.

Dvs. aveți capacitatea de a asculta interlocutorul și de a veni cu soluții bune. Prietenii au nevoie de dvs. pentru că în cuvintele dvs. este multă înțelepciune și încurajare pentru cei ce trec prin greutăți. Sunteți o persoană sensibilă, dar totodată dați dovadă de maturitate și perseverență.

Dacă ați ales femeia din stânga…

Felicitări, aveți o intuiție perfectă. Doar 30% din oameni au putut răspunde corect la această întrebare.

Alegerea pe care ați făcut-o denotă că sunteți o persoană puternică, ce caută mereu cea mai bună soluție și este gata să înfrunte orice dificultăți.

Aveți o viziune pozitivă asupra vieții, nu vă e teamă de riscuri și de schimbări. Dar în același timp preferați să analizați în detaliu totul înainte de a lua o decizie, pentru a evita eventualele eșecuri.

Orice acțiune a dvs. este bine gândită. Sunteți o persoană cu inițiativă, iar perfecționismul care vă descrie vă face să fiți destul de exigent cu toți cei din jur, dar în primul rând cu dvs. înșivă.

Dvs. cunoașteți bine părțile pozitive și negative ale propriului caracter și încercați să le valorificați la maxim. Sunteți un prieten bun, de aceea aveți în jurul dvs. persoane de încredere.

Răspunsul corect:

Femeia din dreapta este mult mai relaxată, ține picioarele liber în față, iar poziția mâinilor arată o implicare mică în ceea ce se petrece în jur. În afară de aceasta copilul stă cu fața anume spre femeia din stânga, de regulă copiii se străduie să nu piardă mama din câmpul vizual.

Credeți că testul a descris corect trăsăturile personalității dvs.? Ajutați-i și pe prieteni să afle aceste curiozități!

error: Content is protected !!