Cinci dezavantaje ale unei bucătării mari. Nu am știut, până acum, despre existența lor

Toată lumea visează să aibă o bucătărie mare.

Ne-am dorit și noi acest lucru, dar până am închiriat un apartament cu bucătărie-sufragerie foarte mare. Acum mi-am dat seama de faptul că bucătăria mare nu este prea comodă.

Mai multă curățenie.

Îmi amintesc cum era când aveam bucătăria mică: ștergeam mesele și podeaua și atât. Suprafețele erau foarte mici. Într-o bucătărie mare toată murdăria se va împrăștia pe o suprafață mai mare.

Este mai greu să ajungeți la obiectele necesare.

Este destul de enervant, mai ales când trebuie să pregătiți ceva rapid, iar condimente sunt într-un capăt al bucătăriei și vasele în celălalt. Veți alerga încontinuu dintr-o parte în alta.

Nu pare foarte primitoare.

Într-o bucătărie mare va găti „fiecare în propriul său colț”, dar acest lucru o va lipsi de farmec și confort.

Spațiu suplimentar care se va umple treptat cu lucruri inutile.

Este bine să avem suficient spațiu, dar când este prea mult, adunăm prea multe obiecte inutile, spre deosebire de bucătăria mică, unde nu avem loc pentru a depozita lucruri de prisos. Dacă avem mai multe suprafețe, ne vom permite să ținem storcătorul pe masă, chiar dacă este folosit o dată pe lună. Vom lăsa la îndemână cerealele și alte lucruri pe care le folosim mai des. Iar bucătăria noastră nu va arăta prea bine.

Este scumpă.

Pe lângă faptul că un apartament cu o bucătărie mare este foarte scump, va trebui să cumpărați și un set de mobilă la fel de scumpă. Pe lângă aceasta, renovarea unei bucătării mari este, de asemenea, destul de costisitoare.