Chiar și cea mai dificilă pată va dispărea dacă veți adăuga acest produs în timpul spălării!

Mașinile de spălat sunt un companion de încredere pentru gospodine de la mijlocul secolului trecut. Timpul și efortul de care ne scutesc aceste electrocasnice minunate le fac de neînlocuit.

Totuși uneori mașina de spălat nu ne poate ajuta, căci unele pete sunt atât de dificile, încât este nevoie de măsuri suplimentare pentru a elimina definitiv. Din fericire există câteva soluții naturale care vă vor curăța haina chiar și de cele mai dificile pete.

Soluții de casă împotriva petelor

Soluție universală

Pentru o soluție împotriva tuturor tipurilor de pete, înmuiați haina într-un lighean și adăugați 1 lingură de bicarbonat de sodiu. După 30 de minute spălați haina în mod obișnuit.

Împotriva petelor de grăsime

Pudra de talc și amidonul de porumb vă pot salva orice haină de petele de ulei și grăsime. Presărați unul din aceste prafuri peste pată, cât aceasta e încă proaspătă, și lăsați-o așa peste noapte. Dimineața spălați și clătiți haina.

Împotriva petelor de transpirație

Amestecați săpun lichid și peroxid de hidrogen în proporție 1:2. Aplicați amestecul pe pată, iar după o oră spălați haina sau puteți pur și simplu să o clătiți.

Pentru spălările de zi cu zi

Adăugați un pahar de oțet la fiecare spălare. El va elimina petele mici, dar și mirosul de transpirație.

Împotriva petelor dificile

Zdrobiți 5 pastile de aspirină și presărați-le peste haine înainte de a le pune în mașina de spălat. Orice pată va ceda în fața acestei soluții!

Efect antibacterial

Sucul de lămâie vă va proteja de bacterii și va păstra culoarea hainelor.

De acum înainte puteți sta fără grijă în privința hainelor dvs. preferate! Folosiți aceste sfaturi și recomandați-le și prietenelor dvs.

error: Content is protected !!