Cherry bombre, o nouă nuanță de roșu!

Vă place părul roșu?

Această culoare este la mare căutare și în acest an, iar nuanțele de roșu sunt suficient de variate pentru a satisface orice gust.

După cum știți, probabil, în acest sezon este la modă Cherry bombre, este o nuanță intermediară înre cherry bomb, un roșu aprins și ombre, această tehnică de vopsire a părului se distinge printr-o tranziție mai clară de la nuanțe întunecate la deschise. Caracteristica principală a acestui tip de vopsire este marginea neclară între culoarea părului natural și firele decolorate. Efectul va fi unul destul de natural, deoarece nuanța de roșu va fi aplicată pe o bază neagră sau maro, oferind niște reflexe minunate părului Dumneavoastră.

Machiajul potrivit pentru nuanța de păr Cherry bombre.

Această culoare va avea nevoie, cu siguranță, de un machiaj corespunzător. Puteți, de exemplu, să vă machiați ochii cu farduri bej, chihlimbar, coral sau piersic.

Nu exagerați cu fondul de ten și nu vă accentuați prea mult sprâncenele.

Cherry bombre și coafura half bun.

De ce nu încercați această coafură fantastică care este deja, de mai mult timp, în top. Este o coafură șic, care se realizează foarte ușor și care vă oferă o notă dezinvoltă, adăugându-vă și mai mult farmec.

Vă propunem în continuare o galerie foto din care ați putea să vă inspirați.

Dar înainte de aceasta nu uitați să discutați cu coaforul Dumneavoastră de încredere care va găsi, cu siguranță, culoarea și coafura perfectă.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Vă place această culoare? Ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!