Căciuli și accesorii stilate, ideale pentru sezonul de iarnă!

Odată cu sosirea iernii, trebuie să ne gândim ce vom purta pe cap, nu doar să ne protejăm de frig, dar și să arătăm elegant. Astăzi, designerii acordă o mare atenție acestor accesorii și creează colecții întregi cu pălării și căciuli stilate. În acest fel femeile, pot arăta modern și atrăgător în orice perioadă a anului.

Tendințele de bază

Principala regulă de care trebuie să țineți cont – stilul și confortul trebuie combinate armonios, atunci când este vorba despre căciuli sau pălării.

Foarte populare sunt modelele practice și democratice. O atenție deosebită trebuie să acordați modelelor tricotate. Este mai bine deodată să cumpărați un set tricotat care să conțină căciulă, fular și mănuși. Aceste seturi vă permit să creați ținute elegante, care pot face această iarnă mai călduroasă și mai strălucitoare.

O atenție deosebită trebuie să acordați pălăriilor elegante din fetru, în stilul gangster.

În același timp foarte populare vor fi șepcile cu decoruri neobișnuite și pălăriile confortabile în stil bărbătesc dar și cele foarte feminine decorate cu voal. Adolescentele curajoase și îndrăznețe își pot alege accesorii în formă de animale.

1.1

O altă tendință incontestabilă în acest sezon sunt accesoriile din blană. Pentru admiratoarele stilului retro sunt recomandate căciulile din blană, cu clapete voluminoase și confortabile.

1.2

Modele actuale

Accesorii tricotate

Căciulile tricotate rămân a fi accesoriile cele mai populare. În magazine puteți găsi o varietate foarte mare de modele, din care puteți alege accesoriul care vi se potrivește perfect.

Puteți opta pentru un model clasic sau să vă bucurați de o căciulă cu un decor extravagant. Căciulile tricotate, cu pompon, vor atrage privire celor din jur.

În ceea ce privește gama cromatică, nu putem evidenția o tendință clară. Cele mai populare, însă sunt modelele de accesorii de culori aprinse și nuanțele clasice. Rămâne doar să vă alegi căciula pe care o doriți.

 Turbane stilate

Turbanele deosebite, care seamănă cu cele orientale, au atras recent atenția tuturor fashionistelor, dar deja au reușit să devină foarte populare.

Într-un accesoriu de acest fel este cald și confortabil.

Designerii accentuează modelele de culori închise, intense, decorând modelele cu broșe sau șireturi.

Bereta

Beretele, din cele mai variete materiale vor fi foarte populare și în această iarnă

Puteți alege o beretă din fetru, lână, cașmir sau blană tunsă scurt. Modelul poate fi laconic și discret sau cu un decor bogat din pietre și broșe.

2.1

Unele berete sunt doar un accesoriu decorativ. În ele nu este foarte cald, dar femeia cu beretă arată mereu elegant și stilat.

Optați pentru beretele de culori pastelate, care vor reîmprospăta imaginea și vă vor întineri.

Snood

Acest accesoriu a fost foarte popular în anii 90 ai secolului trecut.

Pentru un timp snood-ul a fost dat uitării, dar acum câțiva ani a revenit din nou în tendințe.

Snood-ul are un volum și o formă vaporoasă, este ușor, dar în același timp foarte călduros.

Snood-ul vă poate proteja de vântul puternic sau de frig. Un astfel de accesoriu atrage privire celor din jur prin versatilitatea sa. Arată grozav în set cu o geacă sport.

3.1

Bini

Bini este un model de căciulă tricotată de formă alungită.

4.1

Aceste căciuli protejează bine de frig și în același timp arată foarte elegant.

În acest sezon modelele laconice, cu un decor minimalist sunt cele mai recomandate.

Căciula din blană

Accesoriile din blană în fiecare an câștigă cu încredere dragostea fashionistelor. O atenție deosebită trebuie să acordați modelelor cu blană netedă. Sunt de asemenea binevenite și modelele din blană artificială.

5.1

Accesorii neobișnuite

Modelele creative și neobișnuite în formă de animale, sunt cele mai populare pentru adolescentele și femeile tinere, care s-au obișnuit să se evidențieze din mulțime.

Designerii oferă fetelor o varietate mare de accesorii pentru sezonul rece. Puteți experimenta cu modelele noi sau să examinați cu atenție modelele clasice. Printre aceste modele superbe, fiecare fashionistă are șansa de a găsi accesoriul perfect.