Cele mai simple și eficiente moduri de a camufla țevile din baie fără a le zidi în perete

De regulă prin baie și veceu trec tot felul de țevi, inclusiv pentru canalizare, care afectează negativ aspectul estetic al încăperii. De aceea de multe ori când se face reparație, oamenii preferă să ascundă aceste țevi și instalații, de obicei apelându-se la ideea de a crea în jurul lor o structură din gips carton.

Dar dacă nu planificați o reparație temeinică în timpul apropiat, există și soluții mai simple și mai eficiente pentru a camufla țevile din baie.

Cea mai simplă soluție ar fi să vopsiți sau să decorați țevile.

Țevile pot fi colorate cu vopsea, pot fi decorate cu mozaic sau flori și frunze artificiale, totul depinde de limitele imaginației dvs.

O soluție extraordinar de practică ar fi camuflarea țevilor cu ajutorul mobilierului.

Un dulăpior cu uși și polițe în interior va asigura atât un aspect estetic plăcut al băii, cât și un spațiu suplimentar pentru depozitarea detergenților, hârtiei igienice și a altor lucruri necesare.

Jaluzelele sunt o altă idee foarte interesantă pentru ascunderea țevilor.

Principalul avantaj al acestei soluții este asigurarea unui acces rapid și liber la țevi și instalații, precum și o varietate mare de soluții de design.

Țevile pot fi camuflate și cu ajutorul panourilor decorative din plastic.

Aceste panouri decorative sunt destul de accesibile și se montează foarte ușor. În plus piața oferă o gamă largă de culori și modele, astfel încât vă va fi ușor să găsiți varianta care se potrivește perfect băii dvs.