Cele mai reușite tunsori pentru femeile cu față rotundă trecute de 40. Atât de simplu și firesc…

Stratificarea tunsorii este un element esențial pentru frumoasele cu față rotundă. Este contraindicat bretonul drept și dens, căci el face fața mai grosolană. Variantele asimetrice în schimb creează un aspect ușor și elegant. În plus nu dați părul pe spate și aveți grijă ca urechile să fie acoperite.

Tunsorile pentru fețe rotunde sunt mereu interesante. O tunsoare aleasă bine îmbunătățește proporțiile feței și subliniază frumusețea ochilor. Suntem siguri că veți găsi în articolul nostru câteva idei care să vă inspire…

Atrageți atenția la eleganța pe care o reflectă părul cărunt cu o față rotundă. Această soluție este perfectă pentru femeile cu trăsături ale feței masive. Multe femei încetează să-și vopsească părul încărunțit și au doar de câștigat din asta!

Tunsori pentru față rotundă

1. Tunsoare scurtă liberă

Acest breton vaporos transformă fața rotundă și îi conferă un aspect liber și gingaș. Tunsoarea este destul de simplă, iar șuvițele laterale împreună cu bretonul scurt din față echilibrează trăsăturile feței.

2. Lux stratificat

Această variantă este ideală pentru femeile cu păr dens. Totodată o astfel de tunsoare necesită a fi aranjată în fiecare dimineață cu fixativ, dar rezultatul excepțional merită acest mic efort!

3. Neglijență elegantă

Această tunsoare parcă este o floare! Ar fi minunat dacă ați perfecționa-o cu ajutorul nuanțatorului de păr. O astfel de tunsoare se potrivește mai ales femeilor îndrăznețe, cu voință puternică. Ea are un efect de întinerire impresionant și alungește ovalul feței.

4. Wind of change

Această tunsoare parcă radiază frivolitate! Femeile care vor să încerce ceva nou, liber și neobișnuit vor aprecia această soluție. Important e să găsiți un coafor bun care va putea lua în considerație particularitățile feței pentru a crea o armonie ideală.

5. Winter cherry

Asimetria adaugă o notă misterioasă și ascunde micile imperfecțiuni ale feței. În plus datorită tunsorii asimetrice fața pare mult mai proaspătă, chiar și atunci când este vorba de păr încărunțit!

6. Cascadă explozivă

Dacă fața dvs. are trăsături regulate, vă recomandăm să încercați măcar o dată această tunsoare! Rezultatul e atât de impresionant, încât cu siguranță o veți adăuga în lista de tunsori preferate. Tunsoarea în scări pentru păr scurt arată impecabil chiar dacă părul este destul de rar.

7. Pixie spectaculos

Priviți șuvițele laterale! Ele formează un triunghi elegant și arată incredibil. Să nu vă sperie aspectul ușor naiv al tunsorii, ea are un efect de întinerire extraordinar.

8. Bob scurt cu breton

Cărarea evidențiată, bretonul elegant și liniile gingașe vor crea armonios un aspect plin de feminitate. Această tunsoare se cere admirată cu gura căscată! În plus ea este foarte ușor de îngrijit.

9. Îndrăzneală jucăușă

Tunsori bărbătești? Uneori pentru femeile în vârstă ele sunt o alegere minunată! O astfel de tunsoare arată că femeii nu îi este frică să se manifeste și să adopte un stil irepetabil.

O nouă tunsoare vă va face să vă simțiți mai încrezătoare și să savurați din plin orice clipă! Ce părere ar avea prietenele dvs. despre aceste tunsori?