Cele mai moderne rochii ale sezonul primăvară-vară: 25 de modele elegante

Dacă cu o rochie decoltată nu mai poți uimi multă lume, atunci rochiile cu mai multe straturi sau rochiile îmbrăcate peste pantaloni arată neobișnuit și îndrăzneț. Pentru ca să fii îmbrăcată după ultimele tendințe ale modei, merită să clarificați câteva lucruri.

Rochii în culori intense

Vara este anotimpul când putem să ne răsfățăm cu culorile intense. Toate prezentările de modă abundă de galben, roșu și albastru. Dar cea mai populară culoare este roșu intens.

Marele case de modă au inclus în colecțiile lor culoarea Flame. Roșu aprins arată bine atât pe rochiile de seară, cât și pe rochiile pentru fiecare zi.

S-a pus accent pe culoarea albastră, care în acest an este reprezentată de nuanța Lapis Blue. Lipsa imprimeurilor și croiala simplă accentuează albastrul.

Portocaliul și galbenul sunt în modă.

Monocromul alb-negru

Deși este perioada culorilor aprinse, rochiile alb-negru sunt, la fel, actuale. Ele arată bine indiferent de model și stil.

Mulți designeri au preferat combinația grafică dintre negru și alb.

Rochii transparente

Țesăturile actuale în sezonul primăvară-vară sunt cele din mătase, organza, dantelă, șifon și tyulmarin.

Purtați rochii transparente, astfel încât să nu fiți foarte provocatoare. Optați pentru rochii largi.

Rochii cu jabou și franjuri

Masculinitatea și mărimile oversize au rămas în trecut, în locul lor au venit eleganța și feminitatea. Liniile drepte, jabourile și franjurile sunt foarte actuale nu doar pentru rochiile de seară, dar și pentru ținutele office.

Rochii cu imprimeuri florale

Frunzele și florile sunt și ele parte ale noilor tendințe. În acest an vor fi la mare căutare grădinile înflorite și luncile verzi cu floarea soarelui și fluturi.

Aplicațiile florale 3D imprimate pe rochii arată foarte real. A revenit în modă floral total look-ul.

Motive Retro

Dacă vă plac anii 60-80, sezonul primăvară-vară vă va bucura cu abundența acestor amintiri. Tendințele de bază țin de mânecile bufante.

Rochii metalic

Strălucirea aurului și argintului, pielea strălucitoare ca de reptile, paietele – toate sunt actuale. Spre deosebire de anii precedenți când astfel de țesături și texturi lucioase erau purtate doar cu ocazii speciale, acum astfel de rochii pot fi purtate zilnic.

Rochii din piele

Împreună cu mătasea, șifonul, bumbacul și tricotul designerii au folosit foarte activ și pielea, care este un material specific sezonului de toamnă-iarnă. Doar că în sezonul cald pielea va fi colorată. Iar rochiile vor fi cu jabouri, dantelă și alte elemente specifice sezonului cald. Moda pentru culoarea negru clasic, însă, nu a dispărut.

Croieli complicate și straturi multe

O altă tendință a acestui sezon sunt rochiile purtate peste pantaloni. Rochia poate avea aceeași culoare cu pantalonii sau poate fi diferită ca culoare, stil, textură și țesătură.

Lungimea rochiilor

Cea mai potrivită lungime a rochiilor în sezonul de primăvară-vară este midi și maxi. Rochiile lungi nu mai sunt atât de feminine și romantice, dar au devenit îndrăznețe, provocatoare și luxuriante.

Unii designeri au optat pentru rochii midi. Ele sunt transparente, cu jabouri, și mâneci bufante.

Tendințele noi ce țin de rochiile din sezonul de primăvară-vară ne oferă o alegere foarte mare.