Cele mai moderne parfumuri de damă în 2019

Femeile trebuie nu doar să se îmbrace și să se machieze frumos, dar să poarte și un parfum frumos. De aceea vă invităm să vă familiarizați cu lista celor mai moderne parfumuri din acest an.

Apropo, în 2019 sunt în tendințe aromele cât mai naturale care conțin note florale, fructate, citrice sau cele pudrate.

Givenchy Live Irresistible Blossom Crush.

Este un parfum floral și fructat, care a fost lansat în 2018 și este o adevărată descoperire pentru doamne. Notele de vârf sunt bergamot și portocala amăruie, notele de mijloc sunt trandafir, bujor, măr, coacăze negre și zmeură, notele de baza sunt cacao, mosc, lemn ambrat, cashmeran si vanilie.

Modern Princess Eau Sensuelle Lanvin.

Este un parfum floral fructat, a fost lansat in 2018. Notele de vârf sunt grapefruit roz, piersică, lămâie și mandarină, notele de mijloc sunt bujor, iasomie, floare de portocal și pară, iar notele de baza sunt lemn de santal, mosc și vanilie.

Sole di Positano Tom Ford.

O opțiune minunată care este perfectă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Afost lansat în 2017. Notele de vârf sunt mandarină, lămâie, bergamota de Calabria, portocală amăruie și petit grain,notele de mijloc sunt shiso, floare de portocal, neroli, ylang-ylang, lăcrămioare și iasomie, nota de bază este mușchi.

Kenzo World Eau de Toilette Kenzo.

Este un parfum floral fructat, a fost lansat în 2018. Notele de vârf sunt pară și bergamot, notele de mijloc sunt floare de migdal, bujor și trandafir, iar notele de baza sunt rădăcina de stânjenel, lemn de santal, vanilie, violetă și mosc alb.

Au Bord de L’eau L Artisan Parfumeur.

Acesta este un parfum lansat în 2017. Parfumul prezintă bergamot, lămâie, violetă, mosc, floare de portocal și rozmarin.

Good Girl Carolina Herrera.

Good Girl a fost lansat în 2016. Notele de vârf sunt migdale, cafea, bergamot și lămâie, notele de mijloc sunt iasomie Sambac, tuberoza, iris, trandafir bulgăresc și floare de portocal, notele de baza sunt boabe de tonka, cacao, lemn de santal, vanilie, pralină, scorțișoară, cedru, cashmeran, paciuli, ambră și mosc.

Gris Clair Serge Lutens.

Gris Clair a fost lansat în 2006. Parfumul prezintă stânjenel, boabe de tonka, ambra, lavanda, note lemnoase și tămâie. Aceasta este o aromă incredibil de frumoasă, dar totuși oarecum melancolică.

Black Opium Yves Saint Laurent.

Black Opium a fost lansat în 2014. Notele de vârf sunt piper roz și floare de portocal, notele de mijloc sunt cafea, iasomie, migdale amare și lemn dulce, notele de bază sunt vanilie, paciuli, cedru și cashmeran.

Mon Paris Yves Saint Laurent.

Mon Paris a fost lansat în 2016. Notele de vârf sunt căpșuni, zmeura, bergamota de Calabria, calona, portocală și mandarină, notele de mijloc sunt Datura, bujor, floare de portocal, iasomie chinezeasca, notele de baza sunt frunze de paciuli de Indonezia, mosc alb, ambroxan, paciuli, cedru, mușchi și vanilie.

Un cocktail real de fructe, feminin și elegant.

Le Jardin de Monsieur Li Hermès.

O combinație de iasomie și pietre umede? Sună neobișnuit, nu-i așa? a fost lansat în 2015. Parfumul prezintă kumquat, iasomie și mentă.

Care este parfumul Dumneavoastră preferat?