Cele mai moderne 11 combinații de culori din această toamnă

Un nou sezon reprezintă un nou motiv de a ne reînnoi garderoba. În sezonul de toamnă–iarnă 2019–2020 tendințele reflectă un nou nivel de complexitate a nuanțelor, sofisticată și puternică, o paletă care ne sporește încrederea de sine.

Toate nuanțele vor avea la bază culorile naturale ale toamnei, iar ținutele noi create de designerii mondiali subliniază perfect tendințele următorului sezon.
Am selectat, special pentru Dumneavoastră, cele mai moderne combinații de culori ale acestui sezon minunat, precum și unele ținute propuse de stiliști renumiți care vă vor ajuta să vă creați niște ținute uimitoare.

Mary Katrantzou.

JW Anderson.

Fendi.

Givenchy.

Dries Van Noten.

Jacquemus.

Rejina Pyo.

Lanvin.

Victoria Beckham.

Chloe.

Margaret Howell.

După cum ați observat din aceste imagini, trendurile acestei toamne vor fi axate pe eleganță, rafinament și originalitate, culori naturale, pantaloni largi și rochii sau fuste trapez. Acestea sunt tendințele în modă pentru sezonul toamnă-iarnă 2019. Designerii și stiliștii ne asigură că moda anilor 70 intra din nou în forță în această perioadă rece a anului.

Atunci când vă creați o ținută trebuie să țineți cont de faptul că alegerea unei nuanțe poate scoate o ținută din monotonie sau o poate ruina complet. Pentru a evita greșelile cromatice, este foarte important să asortați toate elementele pe care le purtați. O ținută corectă trebuie să păstreze linia cromatică atât la nivelul articolelor de îmbrăcăminte, cât și la nivelul accesoriilor sau pantofilor. Și nu uitați: stiliștii ne recomandă să nu utilizăm mai mult de trei culori într-o ținută.

Care dintre aceste combinații de culori v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!