Culorile la modă, pentru anul 2019-2020: idei, ținute și tendințe!

În fiecare an, moda neapărat se schimbă, fie total, fie doar parțial. Însă, întrebarea referitor la culorile ce se vor purta în sezonul următor, este mereu actuală. Fiecare femeie vrea să fie la modă și să arate impecabil. În articolul de mai jos, vor vorbi despre culorile ce vor fi la modă în acest sezon. La fel, vom analiza cum acestea trebuie purtate și combinate între ele, astfel încât să obțineți o ținută ideală.

Înafară de nuanțele în vogă, nu vom scăpa din vedere și printurile de pe stofă. Echipa noastră a pregătit o selecție fascinantă de ținute, ce sunt executate în cele mai actuale culori. Suntem siguri de faptul că veți fi plăcut uimite.

Cele mai la modă culori și printuri, pentru 2019-2020  

În perioada 2019-2020 cele mai populare și actuale culori vor fi:

– galben;

– maro;

– portocaliu;

– roz pal;

– albastru;

– nuanța de ”asfalt umed”;

– verde;

– violet;

– roșu.

Gama de culori este foarte largă – de la nuanțe deschise și fine, până la culori intense.

Mereu actuale rămân și culorile clasice: negru, alb și diverse nuanțe de bej. Dacă doriți să aveți o imagine stilată, alegeți nu doar culorile în vogă pentru acest sezon, ci și cele clasice. Aceste se pot completa reciproc.

Actuale vor fi următoarele printuri:

– carouri;

– dungile;

– florile;

– diverse inscripții;

– ornament etnic;

– printuri de designer.

Deși carourile, dungile și florile sunt considerate clasice, în perioada anilor 2019-2020, de o popularitate imensă se vor bucura printurile de designer.

La modă sunt ținutele ușoare și simple. Nu optați pentru hainele cu ”animal print”.

Cum să combinați corect culorile pentru acest sezon? 

Este foarte simplu să combinați culorile într-o ținută. Cel mai important este să țineți minte faptul că totul trebuie să fie cu măsură.

Combinația de albastru și roz nu va da greș niciodată. Veți arăta impecabil într-o cămașă albastră și o pereche de pantaloni roz. Alegeți accesorii cu un design mai fin și culori palide.

O combinație de succes este culoarea albă cu un roz pal. O ținută perfectă pentru a merge la birou, la ore sau la o plimbare romantică ar fi o cămașă albă, o fustă roz, o pereche de pantofi bej și o poșetă.

Doriți să combinați astfel de culori precum alb, negru și maro? Optați pentru o bluză albă, fustă neagră și un sacou (cardigan sau palton) maro. Completați imaginea cu o pereche de pantofi cu toc și o geantă mică.

Cum să combinăm culoarea albastră cu cea galbenă? Purtați o rochie de culoarea galbenă, asortată cu un palton sau sacou de un albastru pal. Completați imaginea cu o poșetă bej și pantofi de aceeași culoare.

Culoarea roșie poate fi folosită atât ca o culoare de bază, cât și ca una secundară. O salopetă roșie va arăta foarte bine cu o curea maro și o pereche de pantofi cu toc.

La fel, puteți combina și culoarea roșie cu cea albastră și roz. Purtați o bluză de culoarea roz pal cu o pereche de blugi albaștri și un cardigan roșu. Completați ținuta cu o pereche de pantofi și o poșetă. Setul poate fi atât roșu, cât și bej.

Dacă doriți să purtați unul din printurile actuale, țineți minte regula cea mai importantă: doar un singur articol vestimentar poate fi cu print, celelalte trebuie să fie de o singură culoare. De exemplu, puteți combina:

– rochia cu print floral și un cardigan roșu;

– blugi cu print de designer și un top alb;

– bluza roz cu pantaloni negri și un sacou în carouri.

Să arăți mereu în vogă este o sarcină dificilă. Pozele de mai jos vă vor ajuta să vă inspirați. Priviți care sunt cele mai actuale culori și cum acestea pot fi combinate între ele:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13. 

14. 

15. 

16. 

17. 

18. 

19. 

20. 

21. 

22. 

23. 

Care este combinația dvs preferată de culori? Așteptăm cu drag comentariile dvs!