Cele mai în vogă arome pentru anul 2019, care vă vor cuceri!

Doriți în acest an nu numai să vă îmbrăcați la modă, dar și să fiți parfumată modern? Această întrebare poate fi rezolvată dacă veți fi atente la alegerea unui parfum potrivit. Dar care este acesta? Vă dezvăluim secretul în articolul nostru de astăzi. În același timp, dorim să remarcăm că în acest an tendința e naturalețea maximă. Acesta este motivul pentru care experții recomandă să acordați atenție aromelor cu note de neroli, mandarin, grapefruit, ylang-ylang, patchouli, bergamot, lămâie sau lime.

Cele mai la modă arome de iarnă și de toamnă pentru 2019:

Aveți ultimele picături în sticla cu parfumul dvs preferat? Nu vă faceți griji. Acum aveți ocazia să alegeți un parfum complet nou și în același timp modern, care vă va face mai atrăgătoare și mai feminină.

De exemplu, vă sfătuim să atrageți atenția la parfumul Jo Malone. Un buchet incredibil cu aromă dulce de mimoză, vă va oferi un sentiment de confort și prospețime în sezonul de toamnă – iarnă.

Noul parfum al anului 2019, Coco Mademoiselle Intense Chanel, care aparține grupului suprem al mirosului oriental-lemnos, vă va da un sentiment de căldură reală. Mulți oameni numesc acest parfum o simbioză a trei arome în diferite etape ale dezvăluirii: Coco Noir, Mademoiselle și Shalimar Initial.

L’Interdit (2018) Givenchy are o aromă foarte dulce, care, în același timp, este îndrăzneață și sfidătoare. Perfectă pentru iarnă. Aici veți simți aroma florilor albe și a vaniliei dulce.

La Nuit Trésor à la Folie Lancome. Timpul ideal pentru acest parfum este doar iarna. Este minunat, învăluit de note impresionante ale aromei ce inspiră personalitate și romantism. Se potrivește foarte mult la articolele din blană. Este transpus cu accente fine și clasice de condimente.

Narciso Rouge Narciso Rodriguez. Are o aromă fină și frumoasă. Combinația delicată de iris, trandafir și mosc va cuceri orice femeie. Este deosebit de frumos în sezonul rece.

Cele mai la modă arome pentru sezonul de primăvară – vară 2019:

Parfumul, care este potrivit pentru iarnă, adesea deloc nu se potrivește pentru sezonul cald. De aceea, în sezonul primăvară-vară, vă sfătuim să atrageți atenția la arome mai proaspete, care vă vor face să fiți în centrul atenției.

De exemplu, Nomade Chloé este ideal pentru sezonul cald. Este un parfum proaspăt, citric și non-trivial, cu care vă veți simți ca o zeiță.

Joy by Dior Christian Dior este un parfum simplu, dar unul elegant și unic. El se aseamănă cu Miss Dior, având același aer elegant și jucăuș. Un parfum greu de uitat, care descrie femeia printr-o senzualitate inocentă.

Mon Guerlain Florale Guerlain. Esența emanată pare că a capturat un câmp de flori, cu o aromă strălucitoare în care se reflectă vulnerabilitatea femeii moderne. Ca și cum un buchet de flori de vară fusese pus într-o garderobă și rămăsese acolo până în iarnă.

Tiffany & Co. Tiffany & Co. Parfumul aparține grupului floral. Acesta este mirosul de lux exclusiv, care nu va lăsa nici o femeie indiferentă. Aici veți simți compoziția amestecului de mandarine dulci, mosc și un iris de neuitat. Este pentru femeia romantică și stilată.

Hermès Twilly d’Hermès. O compoziție mai puțin obișnuită de prospețime și condimente orientale. Acest parfum nu este prea intens, ci mai degrabă persistent – ideal pentru plimbările de vară, până dimineața.

Care este parfumul dvs preferat? Așteptăm cu drag comentariile dvs.