Cele mai frumoase vorbe spuse de Audrey Herburn pe care fiecare femeie ar trebui să le citească.

Audrey Hepburn nu are nevoie de o prezentare. Nu a fost doar una din cele mai mari actrițe, dar a fost și o femeie cu inimă mare. Vă prezentăm cele mai frumoase vorbe, spuse de una dintre cele mai frumoase femei din lume pe care fiecare femeie ar trebui să le citească.

1. „Amintește-ți că întotdeauna îți poți da și singur o mână de ajutor. Pe măsura ce îmbătrânești, amintește-ți că ai două mâini. Prima este ca să te ajuți pe tine, a doua este ca să-i ajuți pe alții.”

2. „Pentru a avea buze frumoase, rostește doar vorbe bune, iar pentru echilibru în viaţă, mergi fiind conștient că nu vei fi niciodată singură. Pentru a avea ochi frumoși, uită-te după ce e bun în alții. Pentru a avea păr frumos, lăsă un copil să-și treacă degetele prin păr o dată pe zi.

Pentru a avea o siluetă suplă, împarte mâncarea cu cei flămânzi. Pentru a avea ținută, mergi cu convingerea că nu ești niciodată singură.”

3. „Frumusețea unei femei nu este în hainele pe care le poartă sau modul în care ea își piaptănă părul. Frumusețea unei femei este în ochii ei, deoarece ei sunt poarta către inima ei, locul unde sălășluiește dragostea.”

4. „Mi-am amintit, că încă din copilărie nimeni nu avea nevoie de mine și toată viața mea m-am îndoit că ar putea fi altfel. Ciocolata era singura mea dragoste și nu m-a trădat niciodată.”

5. „Oamenii, mai mult încă decât lucrurile, au nevoie de a fi restabiliți, reanimați, recuperați şi iertați; nu excludeți niciodată pe cineva pentru totdeauna.”

6. „Iubesc oamenii care mă fac sa râd. Sincer, cred că este lucrul care îmi place cel mai mult − să râd. Râsul vindecă o mulțime de boli. Este, probabil, cel mai important lucru la o persoană.”

7. „Cred că fetele fericite sunt cele mai frumoase. Cred că râsul este cel mai bun exercițiu care arde calorii. Cred că mâine este o nouă zi. Şi cred în miracole. Sunt o femeie norocoasă.”

8. „Trăiește-ți ziua! Bucură-te de ea, necondiționat! Ziua, așa cum este ea, oamenii, așa cum sunt ei. Trecutul, cred, m-a ajutat sa apreciez mai mult prezentul, și nu vreau să îl stric, chinuindu-mă neîncetat să mă gândesc la viitor.”