Tunsori frumoase pentru anul 2020: top 7 trenduri pentru orice tip și lungime de păr!

În căutarea unui aspect impecabil și a unui stil nou, multe doamne sunt gata să investească mult timp și resurse. Dar dacă doriți cu adevărat schimbări cardinale în aspectul dvs, ar trebui să începeți cu tunsorile moderne. Anume tunsoarea de top va deveni acea baghetă magică, care e capabilă să transforme imagine cu succes.

Meșterii coafori au noi soluții ingenioase pentru tunsori ”COOL”, ce vor fi actuale în 2020. Indiferent de vârstă, veți putea alege pentru dvs o tunsoare într-un stil romantic, sportiv sau chiar ceva mai îndrăzneț, precum și tunsori cu un caracter mai calm. Dar înainte de a merge la un frizer, merită să studiați cu atenție o mulțime de variații de tunsori cu diverse lungimi ale părului. Trebuie să luați în considerație o mulțime de factori, precum stilul dvs de viață, vârsta, ocupația, tipul de păr, caracteristicele faciale și stilul vestimentar.

Chiar dacă aveți dubii cu privire la o tunsoare modernă sau mai elegantă, întotdeauna cereți un sfat de la coaforul dvs. Un adevărat profesionist vă va dezvălui secretele fiecărei tunsori pentru orice lungime și tip de păr. Există foarte multe soluții, chiar dacă aveți părul subțire, fin, fără volum, ondulat, neascultător în timpul aranjării sau despicat.

Totul se rezolvă ușor, datorită tunsorilor noi, a anilor 2020, care pot reînvia și îmbunătăți starea părului dvs. În plus, aceste tunsori, de asemenea pot ascunde unele imperfecțiuni a aspectului dvs. O tunsoare frumoasă vă va face irezistibilă.

În topul tunsorilor pentru 2020 totuși sunt modelele pentru părul de lungime medie. Tunsorile scurte nu sunt potrivite pentru toți. Părul scurt este o alegere extrem de cardinală în schimbarea chipului, cu care nu toate femeile sunt de acord. Iar părul lung necesită o mulțime de timp pentru îngrijire și aranjare.

Cele mai populare tunsori pentru 2020 sunt tunsorile Bob, în cele mai diverse variații ale sale – începând de la tradiționalul scurt spre cel alungit, cu păr ondulat și creț.

La fel de extraordinare vor fi și tunsorile de tip Pixie – tunsoarea în stil francez cu un farmec nemaipomenit, cea numită Paj, Sassoon, Garcon și uimitoarea Carre, ce a devenit clasică. Există o mulțime de tunsori creative și fermecătoare care vă permit să vă transformați într-o doamnă cu un nou aspect, absolut fenomenal. Coafurile de top în oricare dintre variații sunt interesante și sunt completate cu diferite tipuri de breton pentru fiecare gust. De asemenea și tunsorile asimetrice sunt în trend. Nu uitați de stratificare și firele zdrențuite, care redau volum părului subțire.

Acum vă îndemnăm să aflați care sunt cele Top 7 tunsori care au cucerit inimele populației feminine din întreaga lume, perfecte pentru anii 2020. Sperăm că vă veți inspira pentru a crea propriul dvs stil.

1. Sassoon 

Dacă alegeți tunsoarea Sassoon, tipul de păr nu contează. Orice densitate a părului arată perfect cu această coafură. Tunsoarea extraordinară poate fi pe păr scurt sau puțin mai alungit, amintindu-vă de stilul retro. Această tunsoare te va întineri, acoperă fruntea și este potrivită pentru forma pătrată și rotundă a feței. Pentru o tunsoare precum Sassoon, aveți nevoie de un coafor profesional. Tehnologia de executare este mai complicată și necesită un efort sporit.

2. Garcon  

Tunsoarea ce a devenit alegerea multor doamne și a unor celebrități, este Garcon. Creativitatea vă permite să schimbați aspectul și să fiți mereu diferită. Modelul Garson vă va face irezistibilă, datorită bretoanelor gradate, stratificate, a porțiunilor rase și unei culori actuale. O astfel de tunsoare este perfectă pentru doamnele cu un mod de viață mai activ și pentru cele de o statură mai mică și siluetă de invidiat. În special, coafura va fi accentuată de raderea părului în zona tâmplelor și din partea spatelui. Cu un machiaj impecabil, veți avea un aspect fascinant.

3. Carre 

Odată cu apariția noilor tunsori interesante și ultra moderne, nu-și pierde poziția renumitul Carre. O tunsoare realizată prin culori moderne, ondulări sau bucle, arată foarte frumos, mai ales pentru părul subțire. Iar pentru o lungime medie a părului, Carre-ul este alegerea perfectă. Puteți purta părul în moduri diferite, cu un breton drept, pe ambele părți sau asimetric.

4. Pixie 

O tunsoare foarte scurtă, sportivă, extravagantă și puțin haotică va fi o soluție perfectă pentru doamnele mai îndrăznețe. Anume Pixie subliniază caracteristicile feței, precum ochii sau buzele și le redă un farmec aparte. Mai este și important în această tunsoare de a efectua un machiaj perfect. Tunsoarea ultra-scurtă va oferi o notă de rafinament, un aspect blând și fin.

5. Bob și Bob Carre 

Ciudat, dar tunsoarea Bob și Bob Carre nu-și pierd pozițiile de top printre alte tipuri de tunsori moderne. Abordările proaspete în crearea noilor elemente pentru această tunsoare ne permit să obținem un nou look în Bob-ul clasic, ce ne-a cucerit pe toți. Puțină ondulare, o culoare extraordinară și un breton după gust, vă vor face Bob-ul dvs și mai frumos.

6. Paj 

A câștigat popularitate și o tunsoare din trecut – Paj. Evident sunt prezente noile sale modificări și variații. Tunsoarea scurtă Paj, va fi superbă pentru orice vârstă. Permite să modelați părul în orice mod preferat: breton stratificat sau gradat, cu culori într-un stil ombre sau șuvițe.

7. Tunsori asimetrice 

Elementele asimetrice este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei tunsori moderne. Indiferent de lungime, alegerea tunsorii cu elemente asimetrice vă permite să fiți în evidență. Tunsorile tradiționale, anume datorită unui element asimetric arată mereu diferit. Iar dvs puteți beneficia de acest fapt și crea propria tunsoare favorită.

Tunsori pentru doamne de peste 40 de ani, cu efect de întinerire. 

Întinerire datorită unei tunsori moderne? De ce nu?

Tunsorile actuale cu siguranță vă vor întineri. Pentru doamnele de peste 40 de ani ar fi perfectă o tunsoare scurtă, în diverse variații: păr stratificat, fire neascultătoare, elemente asimetrice. O tunsoare precum Cascad, Pixie, Carre sau Bob Carre sunt cele mai potrivite.

Iată care sunt cele mai noi tendințe pentru anul 2020:  

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9.