Cele mai frumoase tendințe de primăvară: 28 de combinații stilate a paltonului cu eșarfa!

Paltonul trebuie să se combine perfect cu eșarfa. Sarcina de bază este să compunem un duet ideal. În ultimii ani eșarfa a devenit o piesă indispensabilă pentru garderoba oricărei femei. Acest accesoriu este o parte importantă a oricărei ținute în orice sezon. Doar cu ajutorul unui mic detaliu, puteți schimba cardinal toată imaginea. Important este ca ținuta să prezinte un ansamblu perfect echilibrat.

În prezent, există diverse tipuri de eșarfe, ce diferă prin culoare, model, formă sau textură. La fel de multe sunt și opțiunile în care îl puteți purta.

1. Cele mai moderne eșarfe sunt:  

1.1 Palatina va completa perfect un palton în stil clasic. Aceasta poate fi purtată atât la gat, cât și pe cap. Poate fi de lână, bumbac, mătase sau șifon, dar, întotdeauna va fi destul de mare.

1.2 Snood – un articol universal, ce poate fi combinat cu orice haine. Calitatea cea mai de preț a unui snood este cea că te poate încălzi în zilele geroase. Este perfect pentru un palton din pânză groasă sau clasic, cu o lungime medie sau scurtă.

1.3. Eșarfă sub formă de guler 

Aceasta poate fi o eșarfă cu un sistem de prindere sau una tubulară. Pe lângă faptul că arată foarte stilat, aceasta vă va proteja de frig în zilele cele mai reci.

1.4. Eșarfă cu blană 

Acest accesoriu va adăuga ținutei dvs un aer elegant și rafinat. Este perfect pentru un palton fără guler.

1.5. Șal 

O opțiune asemănătoare cu o eșarfă clasică și cu un fular în același timp. Deseori triunghiular și pufos, șalul este foarte ușor, în ciuda dimensiunii sale mari.

1.6. Eșarfă Baktus  

Un accesoriu de o dimensiune mai mică decât șalul, deseori tricotat sau executat dintr-un material textil. Este din aceeași categorie precum eșarfa în carouri Arafat.

1.7. Eșarfă – transformer 

Unul din cele mai populare modele. Această eșarfă se aseamănă cu o buclă, care se poate transforma într-un bolero sau într-un snood.

1.7.1 

1.7.2 

1.7.3  

1.7.4 

1.7.5 

2. Cea mai bună culoare a unei eșarfe este cea din gama nuanțelor de bază. 

Paltonul negru poate fi combinat cu o eșarfă de orice culoare. Este important să alegeți corect ornamentul. Evitați eșarfa neagră pentru un palton de aceeași culoare. Cel mai bine ca accesoriile să fie de o culoare contrastantă.

Veți oferi ținutei un accent frumos dacă veți opta pentru eșarfe în dungi sau carouri. Dacă este o ținută de afaceri, alegeți accesoriile din aceeași gamă de culori.

Pentru fetițele tinere se potrivesc foarte bine culorile pastelate. Femeile mature ar trebui să atragă atenția la astfel de culori precum bordo, smarald sau albastru.

Paltonul maro va arăta foarte armonios cu o eșarfă neagră sau roșie. O gamă de roz deschis că va oferi un aspect mai romantic. Culorile precum turcoaz sau de smarald vă vor întineri.

Paltonul ciocolatiu se combină perfect cu un accesoriu ivory sau în nuanțele de turcoaz închis.

Nuanțele mai deschise, precum bej, trebuie accentuate cu accesorii kaki, burgund sau violet. De asemenea, nu trebuie să uităm și de culorile clasice: alb și negru.

2.1 

2.2 

2.3 

2.4 

3. Paltonul în nuanțe de smarald se combină perfect cu o eșarfă în print leopard. 

La fel, culorile verde și sură vor arăta bine cu maro, fucsia, ivory, alb sau negru (cu ornamente sau fără). Paltonul kaki va avea un aspect total diferit dacă îl veți combina cu o eșarfă cu blană. Culoarea turcoaz a paltonului va fi perfect completată cu accesorii mov, roz, bej sau galben.

4. Paltonul gri va arăta mai proaspăt în combinație cu nuanțele pastelate a culorilor: verde, galben sau albastru. La fel, se acceptă accesoriile de aceeași culoare precum paltonul. Combinația de roz cu sur este una clasică și nu va da greș niciodată.

5. Paltonul albastru deschis este un fundal perfect pentru eșarfele în nuanțe de roz, lămâie, ivory sau bej. Cel mai bine e să optați pentru o eșarfă roșie, albă sau aurie.

6. Contează nu doar culoarea aleasă, ci și combinația modelelor.

7. Paltonul cu glugă nu poate fi purtat cu un snood sau eșarfe masive. Optați pentru o palatină, capetele căreia vor fi ascunse sub haină.

8. Dacă paltonul este decoltat, asortați-l cu o eșarfă lungă, legată elegant. Eșarfa vă va proteja de frig, iar nodul elegant vă atrage atenția asupra pieptului dvs. La fel, puteți opta pentru o eșarfă sub formă de guler, ce va acoperi complet zona decoltată.

9. Paltonul clasic în carouri arată bine cu o eșarfă contrastantă. Este important ca pe aceasta să fie prezentă doar o singură culoare. Nu folosiți eșarfe în carouri. Puteți opta pentru o eșarfă cowboy, de lână.

9.1 

9.2 

10. Paltonul fără guler va fi completat armonios de o eșarfă cu blană. Un truc de succes – aduceți capătul unei eșarfe lungi în spatele colanului de la palton.

10.1 

10.2 

Acestea sunt niște trucuri simple, dar foarte importante, care vă vor permite să creați cele mai actuale și elegante ținute, cu ajutorul unui singur accesoriu. Când cumpărați o eșarfă, gândiți-vă cu ce și cum o veți purta.

Să fiți frumoase mereu!