Cele mai frumoase decorațiuni pentru pomul de Crăciun realizate în 5 minute cu costuri minime

Săptămâna trecută am fost într-o călătorie de serviciu, dar nu m-am cazat la hotel, ca majoritatea colegilor, dar la o bună prietenă de a mea, Ecaterina. Ea mult timp a locuit și a lucrat în Italia, iar un an în urmă s-a întors acasă și este foarte bucuroasă.

Bucătăria italiană, însă, îi va rămâne mereu în inimă. În special s-a îndrăgostit de paste!

Fiind în vizită la Ecaterina, am mâncat diferite bucate din paste. Dar niciodată nu m-am gândit la faptul că ele pot fi nu doar mâncate, dar și folosite pe post de decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă.

Decorațiuni din paste

Foarte curând în fiecare casă se vor aprinde luminițele vesele pe brăduții de Crăciun împodobiți cu diferite ornamente.

Decorațiunile pentru brad de calitate sunt foarte scumpe și nu întotdeauna puteți realiza compozițiile dorite. Însă cu ajutorul pastelor preferate, care pot fi de diferite forme, veți crea cele mai originale și inedite capodopere.

Echipa noastră a selectat 9 idei de decorațiuni pentru brad din paste. În acest an știu deja cum voi împodobi bradul.

1. Tot de ce ai nevoie sunt paste în formă de fundițe, luciu, panglici aurii, pistol cu lipici și puțin timp liber. 

Puteți lega fundițele aurii cu o panglică una de alta și veți obține cea mai drăguță beteală care va împodobi în mod minunat bradul.

2.

3. Acești brăduți din paste, pur și simplu, m-au cucerit. Mă voi strădui să confecționez și eu unul.

4.

5. Acești fulgușori pot fi confecționați foarte simplu. Trebuie să alegeți formele de paste preferate, să le aranjați în formă de fulg și să le lipiți între ele.

Neapărat începeți să lipiți din mijloc. Mișcându-vă din mijloc spre margini veți vedea clar simetria desenului.

Fulgușorii vor deveni aurii dacă îi pulverizați cu un spray cu vopsea aurie. Înainte de pulverizare puneți fulgii pe un ziar sau o bucată de carton pentru a nu murdări masa.

6.

7. Merită o atenție deosebită și această coroniță din paste. Aveți nevoie de un cerc din carton, lipiți pe el pastele, vopsiți-le și ornamentați-le cu luciu, mărgele, panglici. Partea interioară și exterioară a cercului poate fi mascată cu hârtie colorată.

8.

9. Pentru a confecționa acest puișor neobișnuit, veți avea nevoie de: 2 paste scoici mai mari, 2 părți rupte (pentru aripile puiului), 1 pastă în formă de fundă, plastilină roz, 2 mărgele, guaș galben, pensulă, lipici și ață.

10.

11. Acestă idee, pur și simplu, m-a cucerit.

Mai întâi de toate, modelați o sferă din plastilină, acesta va fi capul. Apoi alegeți pastele în funcție de forma și mărimea necesară pentru mâinile, rochia, părul și aripile viitorului îngeraș.

Puteți fixa pastele cu ajutorul plastilinei sau lipiciului. Îngerașul din paste poate fi confecționat în diferite moduri. Totul depinde de fantezia dvs. și pastele pe care le aveți.

12.

13. Acesta este doar un scurt ghid pas cu pas. În doar 7 minute meșteriți o decorațiune pentru brad în formă de stea.

14. 

15. Iată acest peștișor l-am văzut la prietena mea Ecaterina. Arată superb pe brad!

16. 

17. Cei care vor să modeleze decorațiuni colorate, vor trebui mai întâi să le coloreze cu guaș, iar când se vor usca să le pună pe brad. Da-ți frâu liber fanteziei și veți fi mirați de capacitățile dvs. 

De asemenea, puteți implica și copii. Ei se vor bucura foarte mult să realizeze aceste decorațiuni extraordinare.

18. 

19. O altă variantă interesantă de confecționare a jucăriilor din paste în formă de îngeraș. O decizie nemaipomenită.

Decorațiunile pentru sărbătorile de iarnă pot fi confecționate din orice, important să aveți fantezie! Ornamentele pentru brad făcute de unul singur, sunt o adevărată economie de bani. Mai mult, veți petrece mai vesel timpul împreună cu copiii. De asemenea, puteți confecționa singuri niște decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă care nu au un analog în magazine.