Cele mai elgante tunsori și coafuri pentru păr mediu, perfecte pentru femeile cu vârsta de peste 50 de ani

Femeile trecute de vârsta de 50 de ani, își doresc o schimbare, și unul din primele lucruri la care recurge este schimbarea coafurii.

Vârsta de 50 de ani nu trebuie să fie o sentință. La această vârstă, orice femeie, de asemenea, poate arăta bine, și coafura bine aleasă îi poate conferi un aer tineresc și stilat datorită sfaturilor stiliștilor și cosmetologilor. Este extrem de important ca vestimentația, machiajul și nu în ultimul rând coafura să corespundă vârstei femeii.

Femeile de peste 50 de ani sunt extrem de preocupate de coafură, ele vor să fie în continuare atrăgătoare, dar anume la această trebuie să acorde atenție unor detalii importante. Spre exemplu o tunsoare aleasă incorect poate adăuga câțiva ani în plus!

Cum să alegeți coafura potrivită?

1.

Femeia care a atins vârsta de 50 de ani trebuie să renunțe la părul lung deoarece firul părului nu mai are grosimea anterioară și are un aspect bolnăvicios. Dacă nu sunteți pregătite să vă schimbați radical coafura, atunci cea mai bună opțiune ar fi să optați pentru tunsori pentru păr mediu. Aceste tunsori vă vor întineri și sunt foarte versatile adaptându-se stilului de viața al fiecărei femei.

Pentru a alege tunsoarea corectă, de care să fiți mereu mulțumită, trebuie să consultați un specialist. Tunsoarea și vopsirea părului trebuie să corespundă tipului de păr, formei faciale și siluetei doamnei. La această vârstă femeile se confruntă cu apariția firelor de păr cărunt. și specialistul va alege nuanța potrivită pentru a fi aplicată pe păr, astfel ca aceste fire să fie ascunse.

Femeile care doresc să-și schimbe radical aspectul pot să aleagă nuanțe de cupru, ciocolată, maro miere, care vor conferi feminitate. Șuvițele clasice sunt potrivite pentru femeile de diferite vârste.

Coafuri potrivite pentru femeile care au atins vârsta de 50 de ani:

Bob

Tunsoarea Bob conferă feminitate și eleganță. Aspectul comun al acestei tunsori este îngrijirea rapidă și practicitatea coafurii. Tunsoarea bob este potrivită pentru orice formă a feței. Structura aceste tunsori va adăuga un plus de volum chiar și celui mai subțire păr.

Cele mai potrivite opțiuni ale aceste tunsori sunt:

— Bobul scurt are un efect de întinerire;

— Bobul alungit conferă volum;

— Bob în straturi se potrivește foarte bine părului subțire, pentru că îi oferă volum și structură;

— Bobul asimetric ascunde ridurile de pe față și gât;

— Bob cu breton;

— Bob fără breton.

2.

3.

4.

Tunsoarea carre

Această tunsoare este foarte versatilă și se potrivește tuturor vârstelor. Este feminină și mereu la modă. Conferă eleganță și un plus de prospețime. Va conferi volum părului dvs chiar dacă aveți părul subțire .

5.

6.

Tunsoarea Paj

Aceasta este una dintre cele mai simple si accesibile tunsori. Forma unică a tunsorii paj conferă volum. Se potrivește tuturor vârstelor. Este extrem de simplu de aranjat și totodată ascunde ridurile faciale și petele pigmentate care un pot fi mascate cu machiaj.

Cântăreață franceză Mireille Mathieu rămâne fidelă acestei coafuri. Anume ea inspiră femeile care au atins vârsta de 50 de ani să facă o schimbare în materie de coafuri.

7.

Tunsoarea carre graduată

Este probabil cea mai comodă și stilată tunsoare care nu va ieși niciodată din modă. Se potrivește posesoarelor de păr gros și drept. Puteți opta pentru o tunsoare carre cu sau fără breton. Tunsoarea carre graduată subliniază frumos pomeții. Pentru a obține o tunsoare expresivă vopsiți șuvițele cu câteva nuanțe mai deschise, astfel veți scoate la propriu câțiva ani de pe umerii dvs. Dezavantajul acestei tunsori este faptul ca tunsoarea necesita îngrijire constantă, pentru ca altfel va arăta neglijent. Folosiți produse profesionale pentru îngrijirea părului și pentru a-i conferi volum.

8.

9.

Tunsoare trunchiată

Aranjată corect, această tunsoare conferă volum chiar și părului fin. Este alegerea perfectă a femeilor active care vor să iasă din tipare și să spargă monotonia zilnică. Optați pentru culori deschise, dar și întunecate.

10.

Tunsoarea în cascadă

Tunsoarea cascadă poate fi alegerea ideală pentru femeile, care doresc să își schimbe imaginea fără a pierde mult din lungimea părului. Stratificarea firelor de par cu lungimi diferite se realizează după principiul scăriță. Firele de par din zona tâmplelor sunt mai scurte, iar cele de mai jos sunt mai lungi iar trecerea propriu-zisa de la lungimea diferita a părului este accentuată. Aceasta tunsoare ajută la combaterea problemei principale a capetelor fine, uscate și despicate.

Popularitatea acestei tunsori se datorează faptului că se potrivește absolut oricărei femei, indiferent de vârstă, forma fetei, culoarea și textura părului. Părul tuns în cascadă are un aspect proaspăt și capătă volum suplimentar.

11.

12.

13.

14.

15.

Tunsorile pe păr mediu încurajează femeile de toate vârstele să se simtă încrezătoare în orice moment al zilei, deoarece nu necesită îngrijire deosebită. Secretul constă în lungimea corectă a părului.

16.

Dvs sunteți cea care decide cum vreți să arătați, iar vârsta nu are puterea să vă facă să renunțați la stilul care vă reprezintă!

Niciodată să nu declarați că ați îmbătrânit şi că aveți vârsta când nu mai contează cum arătați!