Cele mai bune 15 idei de manichiură franțuzească originală.

La momentul actual manichiura este un detaliu foarte important pentru toate femeile, aceasta trebuie să fie mereu bine-îngrijită, frumoasă și să atragă atenția celor din jur prin eleganță și bun gust. Tendințele se schimbă de la an la an, dar există un stil care a fost și va fi mereu actual. Este vorba despre manichiura franțuzească, una dintre cele mai populare care le-a cucerit pe femeile din toate colțurile lumii.

Acest tip de manichiură s-a folosit pentru prima dată în 1975. Jeff Pink este creatorul a ceea ce numim astăzi manichiură franțuzească. În anii ’70, actrițele își doreau o nuanță a unghiilor care să se potrivească la orice ținută și astfel a apărut French-ul.

Aceasta este o manichiură elegantă, feminină, expresivă și care nu se va demoda niciodată. Acest model de manichiură nu este doar stilat, dar și unul foarte simplu, puteți opta pentru el mereu, iar realizarea sa cu gel permite o precizie maximă și o diversitate de modele.

Deși culorile și modelele sunt alese după preferințe, cele mai utilizate nuanțe vor rămâne cele de crem, nude și bej, care sunt puse în evidență cu o ojă albă.

Manichiura franțuzească nu se demodează niciodată, însă se reinventează, iar pentru a fi în ton cu tendințele, trebuie sa aflați care sunt noile modele de manichiură French și să le alegeți pe cele care vă plac și vi se potrivesc.

În acest an va trebui să uitați de manichiura franțuzească clasică și s-o înlocuiți cu modele mult mai actuale. Optați pentru culori îndrăznețe, imprimeuri, pietre sau sclipici.

Pentru a vă face alegerea mai simplă, am selectat 15 modele minunate care ne-au atras atenția. Sperăm să vă fie de ajutor!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Care din aceste modele v-a plăcut cel mai mult?