25 de tunsori actuale, perfecte pentru sezonul de toamnă!

În sezonul următor, designerii ne recomandă să optăm pentru naturalețe, de aceea dacă planificați să vă schimbați radical imaginea, trebuie să renunțați la această idee, desigur dacă doriți să purtați o tunsoare stilată, care să corespundă noilor tendințe în  hairstyling.

Subliniem că în sezonul următor vor fi actuale nu anumite modele de tunsori ci felul în care acestea vor fi aranjate. Revin în tendințe șuvițele ușor ondulate, aranjate neglijent, care creează un efect, de parcă tocmai v-ați sculat din pat.

1.

Ceea ce ține de lungime, stiliștii recomandă să optați pentru lungimea medie a părului, care arată bine pe toate tipurile de păr și modele de tunsori.

Cele mai elegante tunsori pentru sezonul de toamnă-iarnă

Dacă sunteți dispusă să vă despărțiți de părul lung – alegeți tunsoarea bob, care rămâne a fi foarte actuală. Bob – este o tunsoare universală, nepretențioasă și care conferă volum suplimentar oricărui tip de păr.

2.

3.

4.

Dacă doriți să fiți mereu la modă, trebuie să purtați tunsoarea bob cu o aranjare ușor neglijentă. Acest efect îl puteți obține cu ajutorul câtorva șuvițe ondulate sau dacă creați un efect al părului ud.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Revine în modă tunsoarea carre pe părul neted. Acest model de carre, va fi cel mai actual în sezonul următor. Dacă alegeți să purtați această tunsoare, este important să țineți cont de unele detalii, care vă vor face carre-ul, cu adevărat la modă.

11.

12.

13.

14.

15.

În primul rând este vorba despre lungimea părului până la umeri, care este o lungime clasică pentru acest model de carre. În al doilea rând – pentru a obține o tunsoare perfectă, trebuie să aveți părul îngrijit.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.