Cel mai simplu truc! Este foarte eficient pentru curățarea ceștilor de urmele de ceai

La momentul actual nici nu ne putem imagina viața fără periuța și pasta de dinți. Pasta de dinți a fost și este folosită pentru igiena cavitații bucale, dar puține persoane știu, că pasta de dinți poate fi utilă și în alte situații înafară de periajul dinților.

Combinația de abraziv ușor, un tip de detergent și un agent antibacterian face din pasta de dinți soluția ideală pentru curățarea diverselor pete. Pasta de dinți este foarte eficientă și ajută rapid la îndepărtarea petelor de cafea sau de ceai de pe veselă.

Ibricele în care faceți ceai sau fierbeți cafea, cu timpul sunt acoperite cu un strat, care este greu de îndepărtat, mai ales dacă nu sunt spălate imediat după folosire. Dar trebuie să știți, că puteți reda culoarea din fabrică ceștilor de cafea sau de ceai și ibricului preferat, dacă le veți curăța cu pastă de dinți.

Acum nu mai trebuie să depuneți prea mare efort pentru a le curăța de petele maro!

Vă propunem următoarea metodă, simplă și eficientă, care va fi de mare ajutor.

Veți avea nevoie de:

– o periuță de dinți;

– pastă de dinți.

Începem?

1. Pentru a obține forma ca în imagine va trebui să țineți periuța sub jetul de apă fierbinte timp de 1 minut.

2. Acum o puteți îndoi cu ușurință pentru ca aceasta să formeze un unghi drept. Astfel va fi cu mult mai ușor să curățați ceștile/ pentru că periuța va ajunge chiar și în locurile greu accesibile.

3. Înmuiați periuța în pastă de dinți și curățați toate petele.

4. Clătiți ceașca.

Gata! Ceașca preferată strălucește de curățenie!