Un machiaj frumos al ochilor: 15 idei superbe pentru cei, care nu au abilități prea bune în aplicarea machiajului!

Machiajul frumos nu trebuie să fie și dificil de realizat! În realitate, puteți aplica un machiaj impecabil, chiar și în condiții casnice, desigur dacă aveți la îndemână produse cosmetice de calitate, ustensile și o experiență minimă. Din acest articol, veți afla cum puteți aplica un machiaj frumos, chiar dacă nu aveți o pregătire specială.

Regulile machiajului impecabil pentru ochi

1. Înainte de a aplica umbrele, pregătiți pleoapele și aplicați pe ele o bază de machiaj sau corector, care vor menține machiajul pentru mai mult timp.

2. Conturați ochii cu creionul, doar dacă aveți timp suficient pentru aceasta. Dacă nu puteți desena o linie dreaptă, puteți să vă folosiți de o lingură.

3. Doriți să obțineți o privire expresivă – folosiți genele false.

4. Nu uitați să alegeți corect umbrele, în dependență de culoarea ochilor și a tenului. Pentru femeile brunete sunt recomandate nuanțele calde a umbrelor, iar pentru femeile blonde – nuanțele reci.

5. Dacă nu aveți suficientă experiență și evitați să folosiți mai mult de trei nuanțe a umbrelor, optați pentru monomachiaj

6. Estompați umbrele foarte atent pentru a nu crea un efect de machiaj neîngrijit.

7. Aplicând rimelul pe gene accentuați rădăcinile genelor, după aceasta cu mișcări zig-zag mișcați peria rimelului în sus, până la vârfuri. Astfel veți face ca genele să fie mai voluminoase și mai lungi.

8. Pentru a accentua claritatea privirii nu uitați de sprâncene. Culoarea sprâncenelor trebuie să fie la maxim apropiată de culoarea naturală a părului.

Cel mai frumos machiaj al ochilor: tehnica machiajului fără machiaj

Începătoarele, în mod deosebit vor aprecia această tehnică, care accentuează frumusețea naturală. Pentru a evidenția naturalețea este suficient să aplicați pe pleoape umbre de nuanțe nude, de asemenea este recomandat să folosiți un rimel maro.

Cel mai frumos machiaj al ochilor: smokey eyes

Dacă doriți să obțineți o privire expresivă – optați pentru smokey eyes! În același timp, dacă nu cunoașteți multe lucruri despre tehnicile machiajului, este suficient să aplicați umbre de aceeași nuanță și să le estompați corect. Dacă deja ați însușit diferite tehnici de machiaj, puteți folosi mai multe culori de umbre. În acest caz este foarte important să fie o trecere de la o nuanță deschisă în colțul interior al ochiului către o culoare închisă în colțul exterior.

Cel mai frumos machiaj al ochilor: cu contur

Puteți desena linii drepte, grafice sau să conturați ochii cu linii fine, estompate. Nu vă descurajați dacă nu ați reușit să trasați o linie dreaptă și subțire din prima încercare – pentru un rezultat perfect aveți nevoie de mai multă practică.

Cel mai frumos machiaj al ochilor: cat eye

În acest caz se folosește o combinație de mai multe tehnici – machiajul cu contur și machiajul smokey eyes. Acest tip de machiaj nu în zadar are această denumire – el ajută să întindeți vizual ochii și să ridicați colțurile ochilor.

Cel mai frumos machiaj al ochilor: cut crease

Acest machiaj se potrivește femeilor, care sunt preocupate de problema pleoapei căzute. Umbrele de culori închise se aplică pe pliurile pleoapei, după care se estompează, ceea ce ajută să creați un efect deosebit.

Cel mai frumos machiaj al ochilor: efect pudrat 

Nuanțele interesante nude și roz pe pleoape vor face orice femeie să arate ca o prințesă drăguță. În această tehnică puteți folosi una sau mai multe nuanțe de umbre.

Cel mai frumos machiaj al ochilor: sunset eyes

În sezonul de toamnă, cel mai actual este machiajul sunset eyes, care imită apusul soarelui. Pentru a realiza acest machiaj, este suficient să aplicați pe ochi o nuanță portocalie, bronz sau roșie a umbrelor. Dacă aveți abilități bune de aplicare a machiajului, puteți crea un adevărat apus de soare pe ochii dvs!

Cel mai frumos machiaj al ochilor: în stilul anilor 70

Încercați să faceți un machiaj obișnuit al ochilor, monocromatic, folosind nuanțe luminoase sau pastelate. În acest sezon, stilul anilor 70 este promovat de designerii din întreaga lume.