Previziunile astrologice veridice, ce atrag norocul în viața fiecăruia.

Horoscopul obișnuit poate spune doar despre caracterul nostru și prezice soarta cu diferit grad de precizie. Acest horoscop este mult mai interesant: el nu doar prezice soarta dar și o determină.

Încercați să ignorați și de mâine veți fi urmărit de eșec! Faceți așa cum vă recomandă acest horoscop și totul va fi minunat!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie).

Sunt persoane de încredere și foarte atrăgătoare. Se deosebesc de nativii altor zodii. Preferă să fie în relații pe termen lung. Fiind harnici se apucă de multe proiecte.

Sunt mândri de tot ceea ce fac. Nu-i putem numi oameni organizați. Sunt lenți, amanți buni, cu condiția să nu doarmă. Vărsătorii mai pot fi numiți gânditori. De obicei își iubesc animalele de companie mai mult decât pe unii membri ai familiei sale.

Pot să-i deranjeze foarte mult pe alții, încercând să explice sau să povestească o istorioară. Sunt imprevizibili. Depășesc orice așteptare pe care o aveți în privința lor. Nu sunt luptători, dar vă pot doborî cu ușurință.

Vă așteaptă 2 ani de ghinion dacă neglijați acest articol și doi ani de noroc incredibil – dacă împărtășiți articolul cu prietenii dvs!

Pești (19 februarie – 20 martie).

Sunt persoane grijulii, inteligenți și amabili. Adoră să fie mereu în centrul atenției. Sunt foarte organizați și extrem de atrăgători. Le pace când ultimul cuvânt le aparține. Sunt ușor de cucerit, dar la fel de ușor îi puteți pierde. Peștii sunt pasionali și amanți perfecți.

În preajma lor este vesel. Uneori Peștii sunt prea încrezători și sunt ușor de rănit. Sunt extrem de grijulii și empatici. Mereu încearcă să facă totul corect și din această cauză deseori au de suferit. Uneori se atașează foarte repede de alții și suferă din cauza naivității sale.

Sunt prieteni foarte buni pentru alții, dar ar trebui să fie mai pretențioși în alegerea prietenilor. Sunt ciudați în sensul bun al cuvântului. Au un minunat simț al umorului! Le place să analizeze totul. Adoră glumele, sunt drăguți și veseli, de aceea se bucură de popularitate.

Vă așteaptă 5 ani de ghinion dacă neglijați acest articol și trei ani de noroc incredibil – dacă împărtășiți articolul cu prietenii dvs!

Berbec (21 martie – 19 aprilie).

Sunt persoane extrem de sociabile și comunicative. Berbecii pot fi numiți unii din cei mai atrăgători și spontani nativi din toate semnele zodiacale. Mai bine să nu faceți glume pe seama lor. Sunt amuzanți.

Știu să fascineze și să vrăjească pe toată lumea. Se exprimă foarte activ și cu voce tare. Mereu trebuie să aibă dreptate. Sunt gata să polemizeze ore în șir pentru a-și apăra punctul de vedere. Relația și familia sunt foarte importante pentru ei. Berbecii, după cum se știe sunt generoși și mărinimoși.

Berbecii – unii din cei mai minunați oameni din lume.

Vă așteaptă 16 ani de ghinion dacă neglijați acest articol și 14 ani de noroc incredibil – dacă împărtășiți articolul cu prietenii dvs!

Taur (20 aprilie – 20 mai).

Sunt persoane agresive. De regulă, preferă relațiile pe termen lung. Le place să-i educe pe alții. Sunt mereu pregătiți să lupte pentru dorințele sale. Periodic se pot supăra, dar totuși iubesc atenția. Taurii sunt extrem de prietenoși. Le place să-i ajute pe alții atunci când au nevoie. Sunt oameni buni și grijulii, dar încăpățânați.

Taurii pot fi egoiști și dacă își doresc ceva cu adevărat, vor face totul ca să obțină acest lucru. Taurii iubesc să doarmă și uneori pot fi foarte lenoși. Mai bine nu faceți glume pe seama lor.

Nativii acestei zodii sunt cei mai atrăgători oameni din lume!

Vă așteaptă 15 ani de ghinion dacă neglijați acest articol și 16 ani de noroc incredibil – dacă împărtășiți articolul cu prietenii dvs!

Gemeni  (21 mai – 20 iunie).

Sunt persoane drăguțe. Dragostea lor este deosebită. Știu să-i asculte pe alții. Pot pune în încurcătură pe oricine. Gemenii sunt amanți și nu luptători, dar pot să se apere dacă este nevoie. Nativii acestei zodii nu vor permite nimănui să-i mintă. Gemenii iubesc să indice tuturor ce ar trebui să facă.

Sunt foarte sensibili, de aceea se supără ușor. Deseori pierd lucrurile și uită totul. Gemenii pot fi sarcastici, copilăroși și uneori foarte curioși. Sunt persoane de încredere și întotdeauna fericiți.

Vorbesc tare, sunt vorbăreți și sociabili. Știu să ierte și adoră seducția. Au un zâmbet frumos. Gemenii sunt generoși, puternici și foarte convingători.

Vă așteaptă 9 ani de ghinion dacă neglijați acest articol și nouă ani de noroc incredibil – dacă împărtășiți articolul cu prietenii dvs!

Rac (21 iunie – 22 iulie).

Sărută cel mai bine din toți nativii zodiacului. Sunt foarte atrăgători. Dragostea unui Rac nu poate fi comparată cu nimic altceva. Sunt persoane romantice și unii din cei mai grijulii oameni pe care i-ați întâlnit vreodată. Fiind persoane extrem de creative, majoritatea dintre ei sunt artiști și puțin ciudați în sensul bun al cuvântului. Sunt dezordonați și le place să-i uimească pe toți. De obicei sunt persoane vesele, care sunt de fiecare dată în centrul atenției. Nativii aceste zodii îi protejează pe toți și îi primesc în inima lor, unde vor rămâne pentru totdeauna.

Racii fac dragoste cu o pasiune incomparabilă. Sunt spontani. Nu sunt luptători, dar se pot apăra foarte bine. Întotdeauna vă puteți baza pe un Rac.

Vă așteaptă 12 ani de ghinion dacă neglijați acest articol și șapte ani de noroc incredibil – dacă împărtășiți articolul cu prietenii dvs!

Leu (23 iulie – 22 august).

Sunt vorbitori foarte buni. Atrăgători, pasionali și de obicei sunt oameni fericiți, dar atunci când sunt supărați, devin infantili și nemiloși. Problema Leilor devine o problemă pentru toată lumea.

Majoritatea Leilor sunt foarte previzibili și, de regulă, monotoni. Leul știe cum să se distreze și cum să primească plăcere de la viață. Le reușește aproape totul. Sunt sociabili, realiști, atrăgători și se exprimă cu voce tare.

Leii preferă relațiile pe termen lung, sunt vorbăreți. Este greu să-i cucerești, dar când vă reușește acest lucru puteți considera că sunteți cu adevărat norocos.

Vă așteaptă 7 ani de ghinion dacă neglijați acest articol și cinci ani de noroc incredibil – dacă împărtășiți articolul cu prietenii dvs!

Fecioara (23 august – 22 septembrie).

Fecioarele de regulă domină în relații. Cineva îi iubește mereu. Întotdeauna și în toate tind să-și păstreze dreptul la ultimul cuvânt.

Sunt persoane grijulii, inteligente, le place gălăgia, sunt fideli, nepretențioși și sociabili. Fecioarele sunt persoanele pe care le puteți manipula foarte ușor. Le place jocul și riscul. Ei consideră că știu totul, și de regulă așa și este. Îi respectă pe alții, totuși veți pierde repede respectul lor dacă într-o zi îi veți dezamăgi. Nu uitați că este imposibil să întoarceți încrederea Fecioarelor. Nativii acestei zodii nu iartă și nu uită nimic niciodată.

Vă așteaptă 7 ani de ghinion dacă neglijați acest articol și opt ani de noroc incredibil – dacă împărtășiți articolul cu prietenii dvs!

Balanța (23 septembrie – 22 octombrie).

Nativii aceste zodii sunt persoane respectuoase cu toată lumea. Dragostea lor este unică în felul său. Uneori sunt amuzanți și foarte drăguți.

Balanțele au un farmec aparte. Sunt cele mai grijulii și empatice persoane pe care i-ați cunoscut vreodată! Cu toate acestea, Balanțele nu sunt oamenii cu care ar trebui să intrați în conflict – totul se va termina cu lacrimi.

Pot provoca un haos în jurul său pe care îl pot gestiona doar ei. Sunt prieteni devotați până la sfârșit. În același timp pot ține o supărare în ei timp de mulți ani.

Balanțele – sunt cei cu care nu ar trebui să stricați relația. De regulă obțin succese mari în sport, apropo, acești nativi sunt fanii sporturilor extreme. Sunt persoane creative și niște romantici incurabili.

Vă așteaptă 9 ani de ghinion dacă neglijați acest articol și nouă ani de noroc incredibil – dacă împărtășiți articolul cu prietenii dvs!

Scorpioni (23 octombrie – 21 noiembrie).

Sunt persoane fermecătoare, care adoră glumele. Au un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Vor încerca totul cel puțin o dată. Scorpionii adoră să se răsfețe. Sunt energici și previzibili.

Întotdeauna lucrurile se primesc așa cum vor Scorpionii. Sunt persoane atrăgători. Preferă relațiile de lungă durată. Sunt vorbăreți. Le place să se distreze, dar uneori exagerează. Iubesc aromele plăcute și banii, știu să câștige bani dar și să-i cheltuie!

Sunt foarte preocupați de soarta celor dragi. Muncesc foarte mult. Pot fi niște prieteni foarte buni, dar dacă prietenul a dat dovadă de lipsă de respect – puteți pune capăt prieteniei. Sunt oameni romantici și foarte grijulii.

Vă așteaptă 4 ani de ghinion dacă neglijați acest articol și șase ani de noroc incredibil – dacă împărtășiți articolul cu prietenii dvs!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie).

O fire spontană și foarte atrăgătoare. Apreciază relațiile pe termen lung. Sunt foarte drăgăstoși. În mare majoritatea timpului sunt singuri. Ușor își pierd răbdarea.

Nu este ușor să-i înșeli. Dacă Săgetătorii are o stare proastă, este mai bine să stați departe de ei. Se supără foarte repede și au resentimente pentru întreaga viață.

Iubesc profund, dar uneori nu arată acest lucru, considerând că sunt manifestări de slăbiciune. Au multe temeri, dar nu le demonstrează. Sunt oameni închiși. Îi protejează pe cei dragi în toate modurile posibile. Pot fi adesea infantili. Săgetătorii sunt foarte simpatici și romantici. Sunt amabili cu toată lumea cu care intră în contact.

Dragostea lor este unică. Sunt persoane amuzante și drăguțe, care știu să se distreze. Au propriul farmec.

Săgetătorii sunt unii din cei mai grijulii și empatici oameni din toți pe care îi cunoașteți. Sunt fermecători în dragoste!

Vă așteaptă 4 ani de ghinion dacă neglijați acest articol și doi ani de noroc incredibil – dacă împărtășiți articolul cu prietenii dvs!

Capricorni (22 decembrie – 19 ianuarie) – amanți pasionali.

Capricornii sunt sârguincioși, amabili, inteligenți, atrăgători și îndrăzneți. Periodic nativii acestei zodii devin iritabili și morocănoși.

Pot fi leneși și își permit deseori să se relaxeze, dar dacă își găsesc locul de muncă sau activitatea care le place – se vor implica în totalitate acestui proces. Capricornii sunt persoane mândre, înțelegătoare și drăguțe.

Preferă relațiile de lungă durată. Sunt oratori foarte buni. Întotdeauna obțin ceea ce își doresc.

Capricornii adoră să câștige alte semne zodiacale în sport, în special pe Gemeni. Adoră să gătească, dar oricând preferă să meargă la un restaurant select. Sunt persoane amuzante și vesele care iubesc să glumească.

Vă așteaptă 24 ani de ghinion dacă neglijați acest articol și 22 ani de noroc incredibil – dacă împărtășiți articolul cu prietenii dvs!

error: Content is protected !!