Cel mai bun prieten pentru un câine: acest animal speriat și-a găsit o familie iubitoare

Acest pointer englezesc pe nume Nora nu prea i-a surâs soarta, deoarece a ajuns într-o familie unde nu a avut parte de afecțiune. De aceea, pentru a-i salva viața animalului, câțiva voluntari au luat-o pe Nora de la proprietari.

Nora se temea foarte mult de oameni, evita orice contact.

Voluntarii au reușit să găsească o nouă familie pentru Nora.

Elizabeth Spence din Canada i-a oferit afecțiune, grijă și atenție. 

Câinele a început să se obișnuiască treptat cu noua sa casă. Deși continuă să tresară de la fiecare foșnet, noua sa familie a început să-i insufle încredere. 

Nora s-a atașat foarte mult de fiul cel mic al lui Elizabeth.

Între Archie și Nora s-a format o legătură invizibilă. Câinele l-a îndrăgit pe băiețel chiar din prima zi și de atunci sunt de nedespărțit. Elizabeth nu ratează nicio ocazie să-i fotografieze pe cei doi prieteni, în special când dorm îmbrățișați. 

Elizabeth Spencer postează fotografiile emoționante ale copilașului. Relația de prietenie dintre un animal de companie și un bebeluș de 11 luni este uimitoare.

Nora nu-și părăsește niciodată prietenul. Mama, desigur, nu-l lasă niciodată pe Archie singur cu prietenul său. 

Dar Elizabeth este sigură de faptul că nu are motive de îngrijorare. Este greu de crezut că acest câine i-ar putea face rău copilului. 

Pe lângă Nora, familia mai are 2 câini și 3 pisici luate la fel de la adăpostul pentru animale. 

La început Norei nu spera că ar putea avea parte de afecțiune, dar a găsit o adevărată mângâiere în copilul de 11 luni, Archie alături de care își petrece aproape tot timpul.