Cel mai bogat actor de la Bollywood: Shah Rukh Khan!

Acest actor de la Bollywood este o adevărată legendă: este chipeș, carismatic și foarte talentat. Mulți ani la rând a fost considerat drept unul dintre cei mai apreciați actori din India, fiind cunoscut în întreaga lume.

Shah Rukh Khan este actor, producător de film, prezentator de televiziune și cântăreț din India.

În copilărie era pasionat de sport și dorea să devină atlet, dar destinul avea alte planuri pentru el. În loc de sport, adolescentul a început să frecventeze teatrul școlar. Îi plăceau foarte mult ținutele de scenă, să danseze și să cânte, imitând vedetele de la Bollywood.

Deși, la insistența părinților săi, a mers să studieze economia, tânărul își petrecea aproape tot timpul liber în Studioul Teatrului din Delhi.

Actorul a jucat în filme precum „Om Shanti Om” și „Devdas”, care sunt considerate drept cele mai bune din filmografia actorului. Pe lângă aceasta s-a filmat și în alte filme, foarte populare în India! Toată lumea îl cunoaște!

În ceea ce ține de viața sa personală, Shah Rukh Khan este căsătorit deja de 35 de ani.

Are 2 copii, pe care i-a născut soția sa și un copil de la o mamă-surogat.

În anul 1999, Khan, împreună cu actrița Juhi Chawla și regizorul Aziz Mirza, au fondat o companie privată care realizează filme și filme de animație, reclame, programe de televiziune și seriale.

Shah Rukh Khan se implică foarte activ și în activități de caritate.

Actorul mai este numit, pe bună dreptate, „Regele Bollywoodului”; a jucat în peste 100 de filme indiene, obținând numeroase premii.

Ați vizionat vreun film de al lui Shah Rukh Khan? Ce părere aveți despre cinematografia indiană modernă? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!