Cei mai moderni pantaloni ai sezonului în stil pijama: 10 idei originale

Dacă doriți să fiți la modă în acest an, trebuie să vă revizuiți garderoba și să dați la o parte câteva perechi de blugi și pantaloni preferați. Cel puțin în această categorie intră blugii boyfriend și pantalonii skinny.

Designerii moderni ne-au pregătit o surpriză și au schimbat foarte mult cel mai modern model de pantaloni.

Deci, puneți la păstrare pantalonii skinny și boyfriend până la o nouă reîntoarcere în modă și revizuiți hainele care se vor potrivi cel mai bine cu pantalonii în stil pijama decorați cu o fundiță în zona taliei. Anume acest model devine hitul anului.

1. Un cocktail format din stilul sport, pijama și clasic pentru pantaloni. Acesta este noul trend al sezonului de primăvară și vară . Acești pantaloni se vor crea un duet perfect cu o bluză vaporoasă.

2. Pantalonii cu talie înaltă și cu fundiță se asortează foarte bine cu un top mulat și cu un palton sau trench liber. 

3. Punctul forte al pantalonilor este partea superioară, care poate fi completată și cu alte elemente în afară de cordon și fundiță. 

4. Acest model în culori pastelate se va potrivi de minune pentru o ținută romantică. Fundița este atât de feminină. 

5. Printul în dungi alungește picioarele în cei mai comozi pantaloni, iar topul în una din culorile pantalonilor va adăuga rafinament și eleganță ținutei. 

6. Modelele scurte de acești pantaloni moderni vor fi perfecți pentru vremea caniculară, în special de culoare albă. 

7. O ținută casual poate fi creată cu ajutorul unor pantaloni de culoare bordo, un tricou comod sau un top și o jachetă în stil liber. 

8. Talia înaltă a acestui model de pantaloni și cordonul cu fundă subliniază cel mai bine talia mai ales în combinație cu un top mulat. 

9. Tendința sezonului – bluza parțial aranjată în pantaloni: topul, tricoul sau cămașa sunt cele mai reușite pentru acești pantaloni moderni. 

10. Acest model eclectic interesant este atât de intens și autosuficient încât celelalte elemente ale ținutei trebuie să fie mai puțin evidențiate. Veți arăta chic cu elemente laconice.

Ați observat că designerii vă propun o mulțime de modele care variază în funcție de culoare, lungime, lățime, decor. Chiar și cea mai pretențioasă femeie își va găsi perechea potrivită.