Ceasuri, colanți și alte 5 lucruri pe care multe persoane le poartă incorect

Moda ne oferă, la moment, mai multă libertate, putem purta un rucsac încăpător în locul unei poșete, dacă ne plac cămășile, le putem purta în fiecare zi.

Dar nu e chiar atât de simplu cum pare. Veți fi surprinse să aflați faptul că multe lucruri le purtăm incorect. Iată care sunt acestea.

1. Rucsacul.

Rucsacurile sunt purtate nu doar de turiști, ci și de domnișoare, doamne, studenți etc., dar mulți dintre ei o fac greșit.

Nu mai purtați rucsacul pe un umăr, deoarece greutatea este distribuită neuniform. Același lucru este valabil și pentru rucsacul cu bretele lungi.

2. Cămașa.

Femeile pot purta cămășile în mai multe moduri. Dacă mergeți la un eveniment oficial, puteți să nu descheiați nasturii, iar în viața de zi cu zi puteți descheia unul  sau doi nasturi din parte de sus. Mai puteți asorta cămașa cu o eșarfă sau cu o bijuterie interesant.

3. Sutienul.

Pentru a prelungi viața sutienului preferat, încheiați-l în primele cârlige, iar după ce se lărgește, treceți la celelalte și nu invers, deoarece se va lărgi mult mai repede.

4. Colanții.

Unele femei preferă doar colanții de culoarea pielii, în timp ce altele doar negri. Culoarea și chiar nuanța colanților trebuie alese în funcție de sezon și de bronzul picioarelor.

Pe vreme caldă, stiliștii recomandă să purtăm colanți fini, în ton cu pielea noastră. Iarna se recomandă să optăm pentru colanții de culoare neagră.

5. Beretele.

Beretele pot oferi ținutei șic francez sau să o transforme într-un adevărat dezastru. Depinde de modul în care o purtați. Nu se recomandă să o purtați pe frunte.

Faceți bucle și lăsați părul pe spate. Dacă aveți fașa rotundă, îndepărtați bereta de pe frunte. Dacă aveți trăsăturile mai ascuțite, purtați-o pe o parte. Vă recomandăm să încercați mai multe variante și să o alegeți pe cea care vă place mai mult.

6. Ceasul.

Ceasul nu se poartă pe mâna dominantă. Această regulă este foarte simplă: dacă mâna dominantă este ocupată, veți putea vedea cât este ora.

Merită să acordați atenție și dimensiunii ceasului, deoarece un ceas masiv va arăta ciudat pe o mână fină, iar unul prea mic va face ca încheieturile mâinii să pară prea mari.

7. Pantofii cu toc.

Ați observat, după ce purtați pantofi cu toc înalt în fiecare zi, că vă este incomod să treceți la încălțămintea cu toc jos? Nu este prea bine deoarece se schimbă postura corpului! Alegeți pantofi cu toc stabil și comod și vă veți simți perfect.