Cea mai populară încălțăminte de vară : 21 de modele actuale

Încălțămintea  oferă o diversitate atât în ce privește modelele, cât și gama de culori și nuanțe. Designerii ne oferă o alegere extrem de mare pentru încălțămintea de vară.

Dar există și anumite tendințe care trebuie luate în considerație atunci când alegeți o pereche de încălțăminte, astfel încât să arătați elegant și actual.

Eleganța minimalismului

Marii designer au determinat o anumită tendință pentru acest an. Astfel minimalismului și simplitatea au o prioritate absolută.

1. Sandale bej pe toc înalt, decorate cu elemente argintii, arată elegant și luxos totodată și pot completa orice ținută vestimentară.

Culoarea roz îi oferă acestui model laconic un farmec aparte. Aceste sandale pot fi purtate atât cu blugi pentru ținute cotidiene, cât și cu o rochie de seară de nuanță potrivită.

Balerini grațioși

2. Această încălțăminte este foarte practică și comodă, fiind totodată plină de feminitate și eleganță.

3. Deosebit de interesantă va fi ținută cu accent anume pe încălțăminte. Acest efect se poate obține, spre exemplu, alegând o pereche de balerini clasici din piele întoarsă de culoare bleu.

Gama de culori pastelate este deosebit de gingașă. Astfel de nuanțe transmit o finețe și un romantism deosebit.

În stilul sandalelor gladiator

Încălțămintea decorată cu tot felul de curelușe are un aspect foarte ușor chiar dacă are un toc impunător. Ținuta din care face parte o astfel de încălțăminte este deosebit de expresivă.

4. Tocul lat și mulțimea de curelușe scoate mult în evidență frumusețea picioarelor, nuanțele de maro fiind o alegere perfectă în așa caz.

5. Pielea roșcată și stilul gladiator reprezintă o ținută clasică desăvârșită. O astfel de încălțăminte poate fi purtată cu orice, începând cu blugi și terminând cu rochii ușoare de vară.

6. Nu uitați și de platformă, care face încălțămintea cu toc înalt mult mai confortabilă.

7. Un toc înalt stabil este o alegere ideală pentru viața cotidiană. Dacă petreceți mult timp în picioare, vă recomandăm să optați pentru acest tip de încălțăminte.

Sandale

Sandalele au depășit demult strictețea stilului clasic, astfel încât astăzi pot fi purtate chiar și cu blugi.

8. O pereche de sandale de culoare roșie țipătoare, cu un toc înalt și subțire, cu elemente de decor neobișnuite reprezintă o soluție perfectă pentru a scoate în evidență grația feminină.

9. În acest an au devenit deosebit de populare modelele de culori metalice, cum ar fi argintiul.

10. Sandalele clasice bej nu vor ieși niciodată din modă, dar un element de decor neobișnuit le va crea un aspect și mai interesant.

11. Sandalele confecționate din mai multe materiale sunt deosebit de reușite. Bunăoară tocul roz lucios se combină excelent cu pielea întoarsă de culoare albastră.

12. Sandalele de culoare bej, decorate cu piese aurii, au un farmec deosebit și se potrivesc excelent cu rochiile de vară.

13. Să nu uităm de imprimeurile cu motive animale: o alegere pentru femei îndrăznețe.

14. Negrul clasic nu va fi deloc plictisitor în această vară, mai ales dacă sandalele sunt făcute din piele întoarsă.

15. Pielea portocalie este deosebit de expresivă, iar dacă încălțămintea mai are și un imprimeu cu motive animale, atunci capătă un șarm cu totul special.

16. Sandalele multicolore nu neapărat trebuie să fie țipătoare, combinarea culorilor clasice este o alegere foarte reușită.

Șlapi flip-flop

Dacă preferați încălțămintea cu talpă plată, faceți rost neapărat de o pereche de șlapi flip-flop din piele sau piele întoarsă. Deosebit de populare vor fi culorile roz, albastru, negru, alb.

17. O pereche super comodă de șlapi flip-flop de culoare roz deschis, decorați cu un ornament interesant.

Șlapi sabo

În acest an va fi greu să faci față caniculei fără o pereche de șlapi sabo, care sunt extrem de comozi. Optați pentru modele monotone, fabricate din materiale de calitate.

18. O pereche elegantă cu degetele descoperite, decorată cu fundiță, poate fi asortată excelent cu blugi, pantaloni scurți sau un sarafan.

Pantofi

În acest sezonul  pantofii pot fi atât cu textură mată, cât și cu una lucioasă. Deosebit de actuale vor fi nuanțele metalice și cele stridente.

19. Pantofii transparenți decorați cu beteală și strasuri sunt cei mai reprezentativi pentru evenimentele festive în acest an și vă vor face să fiți o adevărată cenușăreasă.

20. Pantofii clasici cu toc impunător sunt în topul popularității. Nu-i neglijați în nici un caz.

21. Pantofii de culoare stridentă cu vârf ascuțit vor umple de șic chiar și cea mai modestă ținută.

Mergând la cumpărături, inspirați-vă din recomandările designerilor și din stilul dvs. irepetabil!