Cea mai modernă încălțăminte de vară: 6 modele originale în 13 imagini

Cele mai mari pretenții, probabil, le avem față de încălțămintea de vară. Aceasta trebuie să fie frumoasă, ușoară, confortabilă și desigur modernă.

Dacă încă nu ați decis ce încălțăminte să cumpărați în acest sezon de vară, atunci inspirați-vă din colecția de sandale care sunt perfecte pentru picioarele dvs.

1. În primul rând, încălțămintea de vară trebuie să fie pe talpă joasă, deși nu este obligatoriu. Astfel veți evita transpirația picioarelor și oboseala. În al doilea rând, nu este obligatoriu să fie plictisitoare!

Vara această sunt în top sandalele cu puf. Ele sunt foarte comode datorită micului călcâi care se ține bine de călcâi și talpă. Deci pentru vară este un model fascinant!

2. Dacă doriți ceva mai extravagant, atunci puteți purta sandale cu imprimeuri. Talpa puțin ridicată trebuie să fie confecționată din material elastic pentru a fi confortabilă pentru picioare.

3. O altă variantă a încălțămintei de vară sunt sandalele cu vârful acoperit. Încercați să alegeți culori intense și decoruri deosebite care vor reda un farmec aparte ținutei.

4. Sunt la modă sandalele împodobite cu strasuri și paiete. Un model unic. Acest tip de încălțăminte se potrivește doar femeilor înalte cu picioare lungi cărora le place luxul și strălucirea. Femeile scunde și de statură mijlocie ar trebui să renunțe la asemenea modele.

5. Avantajul acestor modele este universalitatea. De obicei, femeile aleg acest tip de încălțăminte în culori neutre pentru a le asorta cu cât mai multe ținute. Însă acest lucru nu se referă la aceste sandale. Puteți opta pentru culoarea muștarului și nu veți greși.

6. Sandalele care fixează călcâiul sunt foarte practice. Ele sunt fermecătoare prin originalitatea lor. Nu veți simți oboseala dacă le veți purta mai mult timp.

Sandalele de vară cu talpă joasă trebuie să le aibă fiecare femeie care vrea să arate și să se simtă impecabil!