Cele mai moderne combinații de culori pentru manichiură și pedichiură

Fiecare domnișoară sau doamnă știe cât de greu este de combinat culorile unei manichiuri și a unei pedichiuri! În primul rând pentru că există foarte multe nuanțe și este dificil de decis. În al doilea rând deoarece nu știm niciodată cum se vor potrivi împreună. Și, respectiv, alegerea ojei pentru manichiură și pedichiură se transformă într-o problemă. Pentru a evita astfel de situații, am decis să vă unele informații utile.

Am ales câteva combinații pe care le puteți folosi pentru fiecare zi precum și pentru diferite ocazii. Toate nuanțele sunt frumoase și la modă.

Cu astfel de combinații spectaculoase cu siguranță nu veți trece neobservate. Și nu vă fie frică să experimentați, vara este timpul potrivit pentru experimente. Și nu ne referim doar la nuanțe, ci și la texturi și tehnicile de aplicare a ojei. Prin urmare nu contează care tip de ojă veți alege, rezultatul vă va surprinde.

№1: Combinații cu nuanțe de galben

Culoarea galbenă este deosebit de populară în acest sezon. Manichiura și pedichiura în tonuri galbene vă vor face imaginea proaspătă și modern. În ceea ce privește tehnicile de aplicare, culoarea galbenă este ușor de combinat cu o manichiură franceză sau „lună”.

Nuanța de lămâie galbenă se combină perfect cu nuanțele mov, dar fără a include paiete sau sclipici. Dar nuanța nisipului se potrivește perfect cu sclipiciul! O ojă de culoare albastră contrastantă, cu un luciu ușor, va completa perfect această manichiură. În același timp nu contează ce culoare veți alege pentru unghiile de la picioare. Rezultatul final va fi oricum unul spectaculos.

№2: Combinații cu nuanțe de bej

Bejul este o nuanță universală pentru că se potrivește perfect tuturor. Dacă vă place stilul clasic, atunci trebuie să alegeți neapărat această culoare iar pentru a doua culoare a ojei puteți să vă inspirați de aici: 

Culoarea bej nud se combină perfect cu nuanțe de roșu închis și coral. Bejul-închis se combină cu fuchsia sau cu nuanțe de zmeură. Bej deschis se potrivește perfect cu tonurile de verde. Mai ales ar trebui să se acorde atenție culorii malachite, kaki și verde neon. Oricare dintre aceste combinații este elegantă și originală în felul său.

№3: Combinații cu nuanțe de roz sau violet

Rozul este cea mai răspândită culoare în acest an. Cu toate acestea va fi cam plictisitor, dacă veți aplica ojă roz la unghiile de la mâini și picioare. Prin urmare vă propunem să alegeți mai multe combinații frumoase:

Pentru a fi în tendințe, este suficient să folosiți o bază de nuanțe deschise. Roz, zmeură, roz pudrat, piersic, trandafir pudrat. Acestea se vor combina ideal cu nuanțe de fucsie, albastru, albastru-cobalt, verde prăfuit. Puteți alege oje cu un pic de strălucire.

№4: Combinații cu nuanțe de roșu și portocaliu

Roșu și portocaliu sunt niște culori saturate. Cu toate acestea nu ar trebui să vă vopsiți unghiile de la mâini și de la picioare în aceeași culoare! Ori manichiura ori pedichiura ar trebui să aibă una din aceste culori aprinse.

De exemplu un coral-roșu suculent se combină perfect cu o nuanță de albastru-verde smarald metalic. O ojă roșie cu paiete mari va fi completată perfect de o ojă argintie strălucitoare. Culoarea portocalie se combină frumos cu maro clasic sau cu nuanțe de ciocolată neagră. Roșu-bordo creează un ansamblu ideal cu kaki. Aceste combinații sunt foarte moderne și versatile!

№5: Combinații cu nuanțe de albastru

Culoarea albastră este pe bună dreptate considerată cea mai bună culoare atât pentru evenimente speciale cât și pentru fiecare zi. Este o nuanță frumoasa care împrospătează manichiura și pedichiura.

Nuanța de albastru-pudrat se va combina ideal cu cea de lime. Albastrul închis cu sclipici se va combina perfect cu oja azurie. Culoarea denimului creează un ansamblu excelent cu cea de ciocolată amară. Iar un albastru strălucitor cu sclipici se va combina ideal cu o nuanță de cărămidă roșie.