Cea mai delicată rochie, care trezește mereu admirația tuturor

Rochia cu buline este foarte frumoasă și feminină.

Această rochie se află în garderoba tuturor femeilor care preferă un stilul romantic.

Bulinele au apărut pentru prima dată în Elveția, în secolul al XVIII-lea, și erau desenate manual. Stofele erau foarte scumpe și de calitate.

Potrivit unor istorici de modă, popularitatea acestui imprimeu a crescut datorită femeilor poloneze care au imigrat în America în secolul al XIX-lea. Acestea purtau haine cu buline, iar această preferință a lor a fost asociată cu dansul polonez, de unde vine și denumirea de polka dot.

În secolul XX popularitatea acestui imprimeu a crescut odată cu dezvoltarea industriei cinematografice. Multe vedete de cineva apăreau în ținute cu buline, elegante și la modă: bluze romantice, rochii delicate, fuste frumoase.

1.

La momentul actual bulinele sunt considerate drept un imprimeu clasic, perfect atât pentru ținutele de fiecare zi cât și pentru diferite ocazii.

2.

3.

4. 

La momentul actual orice brand sau producător de îmbrăcăminte oferă rochii cu buline frumoase și romantice. Puteți purta aceste rochii cu palton, sacou sau vestă și să le combinați cu diferite accesorii originale.

5.

6.

7. 

Modelul clasic, care nu se demodează, este rochia albă cu buline negre sau viceversa. Lungimea midi este cea mai practică.

8.

9.

Mai există și alte culori, cum ar fi, spre exemplu roșu cu alb sau cu negru, care arată impresionant. Sau una de culoarea smaraldului cu buline negre sau albe vă va accentua frumusețea siluetei.

10. 

11.

12.

13. 

Puteți opta pentru buline mici sau mari. Dar stiliștii le recomandă doamnelor robuste să aleagă modelele cu buline mici.

Rochiile cu acest tip de imprimeu și cu volane arată romantic și frumos.

14.