Ce va purta în anul 2020 o femeie elegantă și stilată, cu vârsta de peste 55 de ani?

Tendințele 55+: ce să poarte o doamnă elegantă în anul acesta? Există o opinie ce ne relatează că vârsta depinde de femeia care o poartă cu demnitate. Dar aspectul și fiziologia schimbărilor legate de vârstă, din păcate nu pot fi anulate sau evitate. Nimeni nu poate interzice unei femei, pentru care vârsta este doar o cifră în pașaport, să poarte lucruri actuale și stilate, pentru a se simți puțin mai tânără. Dar ar fi ideal să vă creați stilul dvs unic, care vă va arăta simțul impecabil al gustului și feminitatea.

Principala sarcină a garderobei unei femei peste 55 de ani este de a găsi un echilibru între clasic și tendințele noi.

Iată o selecție de ținute, care vă vor ajuta să combinați cu succes stilul, vârsta și individualitatea: 

1. Dinamica și confortul – în primul rând! 

La vârsta dvs este timpul când trebuie să aveți grijă de corp – de confortul și sănătatea acestuia. De aceea, haina trebuie să fie confortabilă. Modelul nu trebuie să vă intimideze mișcările. Țesăturile naturale moi, cu un procent mic de fibre sintetice, pentru o potrivire mai confortabilă, croiala lipsită de detalii strânse, vă vor ajuta să arătați și să vă simțiți mai liber și mai încrezătoare.

1.1  

Mai ales, dvs meritați totul cel mai bun! Mătase, cașmir, in – vor crea un halou de lux și confort. Nu exagerați capacitatea de a masca silueta cu o croială foarte liberă, precum cu o rochie tip sac. O rochie de tip cutie sau creion, din țesături moi și naturale pentru silueta dvs, va crea o  imagine mult mai feminină și fermecătoare, fără a accentua zonele mai problematice.

1.2 

În nici un caz nu vă privați de dreptul de a fi frumoasă, chiar în fiecare zi. Lăsați hainele dvs practice să devină o continuare a stării de spirit. Doar nu doriți să arătați obișnuit?

Nu vă limitați la culorile clasice de birou. Negru, alb și bej incontestabil sunt universale. Dar totuși adăugați o combinație puțin mai intensă de culori, cu nuanțe expresive. Dvs veți observa imediat cum v-ați transformat și ați întinerit nu numai cu sufletul, ci și în exterior.

1.3 

2. Tendințele actuale, adaptate la statutul și vârsta dvs. 

Dacă veți îmbrăca ceva cu aer modern, nu înseamnă că veți arăta mai tânăr. Uneori o astfel de alegere poate juca împotriva dvs și vă va face și mai în vârstă. Doar nu doriți așa ceva?

Examinați cu atenție tendințele. Cu siguranță există lucruri moderne, care vă vor plăcea. Anume din acest articol puteți alege cu atenție acele lucruri care vi se potrivesc.

2.1 

În garderoba dvs, anume detaliile creează aspectul. Anume ele vor îndrepta atenția altor unde este necesar, ocolind secretele unei siluete mai în vârstă. Atrageți atenția la dantelă – ea nu va goli pielea și va adăuga farmec feminin. Lăsați punctul culminant al ținutei să devină anume accesoriile.

2.2 

Amestecați clasicul cu diverse stiluri. De exemplu: o pereche de pantofi expresivi, se vor combina armonios cu imaginea discretă a elementelor clasice. Ghetele de leopard sau pantofii sport diluează cu ușurință imaginile moderne legate de vârstă. În zilele reci ale anului purtați căciuli și eșarfe de culori mai aprinse. Este stereotipic, dar pantofii negri și gențile negre nu ar trebui purtate.

3. Stilul 2020 pentru doamnele moderne: seturi. 

– Pantofi +rochie midi+bijuterii mari: este ceea ce am menționat despre combinația de clasic și modern. Rochia exprimă feminitatea. În același timp, accesoriile în tandem cu pantofii vor anima imaginea și se va potrivi perfect stilului dvs.

– Un pulover frumos este un element de bază. Pulovere tricotate sunt în trend în sezonul cald a anului 2020. Se poartă cu fuste, pantaloni și blugi.

3.1 

– Fusta midi+accesorii+pulover de culori aprinse – este o combinație potrivită pentru persoanele înstărite. Puteți purta acest ansamblu în zilele calde sau puțin mai reci, îmbrăcând niște ciorapi calzi și un palton confortabil.

3.2 

3.3 

– Pulover+pantaloni+ eșarfă – probabil cel mai versatil outlook. Doar pantalonii sunt relevanți din orice material, de la piele artificială până la țesătură de blugi. În dependență de sezon, schimbați încălțămintea și îmbrăcămintea exterioară.

3.4 

3.5 

– Dacă afară este cald, puteți schimba puloverul pe o cămașă de culoare în contrast și accesorii mai simple. Eșarfa o puteți schimba pe o batistă.

– Pentru ședințele de seară într-o cafenea, purtați pantaloni cu o bluză liberă, din stofă mai fină. Decorați decolteul cu un pandativ mai masiv, pe un lanț de aur.

Acestea sunt doar exemple, cum puteți arăta modern și armonios la vârsta de 55 de ani. Principalul lucru să nu vă fie frică să experimentați. Modificați, experimentați, jucați-vă cu gama de culori, diverse detalii și accesorii, pentru că aceasta se permite nu numai în tinerețe.

Dvs aveți tot dreptul să fiți stilată și elegantă, chiar și după vârsta de 55 de ani.